Tubes

Hozd létre saját, személyre szabott világítási rendszered a TUBES segítségével!


Tubes a Creative-Cables rendszere, amely ötvözi a szövetbevonat esztétikáját, a falon kívüli rendszer praktikusságával, és biztosítja, hogy ne kelljen műanyag elektromos csatornákkal vagy merev fém csővezetékekkel bajlódnod.

Belefáradtál a fehér műanyag kábeltálcákba, amelyek tönkreteszik irodád vagy otthonod esztétikáját? Kábeleket (elektromos vagy speciális kábeleket) szeretnél rombolás és a falak megbontása nélkül elhelyezni? Szeretnéd ezt színesben megvalósítani? A Creative-Tube rendszer a szövetburkolatot két fémszállal erősíti a burkolathoz, amelyek hajlítás után is megtartják az alakjukat. A Creative-Cables Creative-Tube segítségével néhány perc alatt egyedi világítási rendszeret hozhatsz létre!

1.

Válaszd ki a megfelefő kábelcsatornát

Válassz a rendelkezésre álló szövetburkolatok közül a kívánt összhatás elérésé érdekében: élénk színek az erőteljes kontraszthoz, geometrikus minták azok számára, akik szeretnék megőrizni a részletek varázsát, vagy természetes tónusok azok számára, akik inkább a harmonikus árnyalatokat részesítik előnyben.

2.

Tervezd meg a csatorna helyét

Minden Creative Tube az igényeidnek megfelelően alakítható ki, rombolás és a falak megbontása nélkül, a mennyezetre és az oldalfalakra helyezve a látható rendszert. Ahhoz hogy a Tube-ot elegánsan és diszkréten rögzíthesd a falakra, használd a megfelelő rögzítőelemeket.

3.

Válassz a rendszerhez konnektort és kapcsolót

A falon kívüli rendszer kiépítése során nemcsak az elektromos kábeleket kell elrejteni, hanem a mindennapi életben is funkcionálissá kell tenni: ehhez konnektorok és kapcsolók behelyezésével kell bővítened a rendszert. A csatorna és a szerelvények megfelelő összekötéséhez egy speciális kábelcsatlakozóra is szükséged lesz.

4.

Tedd teljessé a rendszert egy fali vagy mennyezeti lámpával

5.

Szabd személyre az új világítási rendszered lámpáit

Válaszd ki a stílusodhoz legjobban illő lámpabúrát, foglalatot és textilkábelt vagy nézz körül a dekoratív LED izzóim között amik akár magukban, lámparács nélkül is megállják a helyüket.

Az esztétika fontos, de a biztonság még fontosabb: a Tube rendszer alkatrészeit kizárólag szakképzett és professzionális szakemberek kezelhetik és szerelhetik be, a biztonsági előírások betartásával!