Ismerj meg jobban!

Nagy Bálint vagyok, a LampbyBlint megálmodója és alapítója

Minden egyes lámpa, amit az oldalamon a LampbyBlint menüben találsz, az én kezem munkája. Mivel mindegyikből csak egyetlen darab készül, biztos lehetsz benne, hogy sehol máshol nem köszön majd vissza a saját egyedi lámpád.

Már gyermekkoromtól kezdve mindig érdekelt az alkotás, imádtam, ahogy megszületik a kezeim között valami új és ahogy teltek az évek, egyre erősebb lett bennem a vágy, hogy olyasmit csináljak, ami örömmel tölt el, és valami maradandót alkossak.

Így lett a lámpakészítés a hobbim, a szenvedélyem, a hivatásom.

Egyedi lámpáimba be tudtam építeni a korábbi villamossági tanulmányaimat, de ezek jóval többet képviselnek annál, hogy csupán világítsanak.

Minden munkám gondos tervezéssel indul. Gyakran merítek inspirációt a környezetemből, így kerülhetett be a felhasznált alapanyagok közé a fa, a beton, vagy az üveg. Így kapott egészen új életet egy régi boros demizson, egy üreges akácfa, vagy egy öreg szőlőtőke.

Ezek a lámpák nem csupán hasznosak, de esztétikusak és környezetbarátak is. Folyamatosan törekszem arra, hogy a környezetemben lévő tárgyakat és alapanyagokat átformáljam olyan lámpákká, amik számodra is különlegesek lesznek. Kívánom, hogy egyedi lámpáim legalább akkora örömet szerezzenek neked minden nap, mint amilyen gondossággal én készítettem őket.

Miért ideális választás minden LampbyBlint lámpa?

Minden lámpám

kézzel készült

környezetbarát

természetes alapanyagokra épül

és maximálisan egyedi.

Ha fontos számodra, hogy otthonod egyedi és stílusos kiegészítőkkel tedd különlegessé, ha nem elégszel meg a tucatmegoldásokkal, akkor jó helyen jársz!

Milyen lámpákat és kiegészítőket találsz az oldalamon?

Saját készítésű dekorlámpáimat

LampbyBlint lámpák

Különleges dekorizzók

Izzók, ledek, fényforrások

Olasz világítási rendszerek

Filé, LUMET IP44, Tubes

Francia dekorlámpák

Csillárok, állólámpák, asztali lámpák

Ledszalagok

Többféle színhőmérsékletű és fényerejű

Textilkábelek

Többféle színben, csavart vagy lapos kivitelben

Lakberendezőként, dekoratőrként keresel egyedi lámpákat?

Segíthetek!

Nálam számtalan egyedi darabot találsz, amelyek tökéletesen kiegészíthetik az általad megálmodott designt.

Ha még nem találtad meg a tökéletes lámpát, de úgy érzed, tetszik az a látásmód, amivel dolgozom, vedd fel velem a kapcsolatot, és egyedi elképzeléseid alapján elkészítem neked a kért lámpát. Írj emailt: info@kockalampa.hu vagy kérj ajánlatot!