Szállítás és fizetés

Szállítás ideje:

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 4-30 munkanapon (raktárkészlettől függ és a külföldről érkező termékek esetében a szállítás hosszabb időt is igénybe vehet, melyről Szolgáltató a megrendelést követően e-mailben tájékoztatja a Felhasználót) belül. 

 

Szállítási díjak:

Szállítás kizárólag GLS futárszolgálattal történik.

A megrendelt termékeket házhoz, illetve csomagpontra szállítjuk.

Házhoz és csomagpontra szállítás díja 2580Ft, 100.000Ft felett a szállítás ingyenes. Személyes átvételre nincs lehetőség!

 

Csomagátvétel:

A vevő kötelessége arról gondoskodni, hogy az általa megadott címen csak a kompetens személy vehesse át a csomagot. Amennyiben a futárszolgálat igazolja, hogy a küldeményt a vevő által megadott címen átvették, további reklamációt nem fogadunk el a szállítással kapcsolatban. A vevő kötelessége átvételkor ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét. A csomag, csomagolás látható sérülése esetén GLS Hungary kiszolgáltatáskor tartalmi vizsgálatra is lehetőséget ad, és annak eredményét a kárrendezés érdekében az átvevővel közösen felvett jegyzőkönyvben rögzíti. Külsérelmi kár esetén utólagos reklamációt nem fogadunk el, ha a címzett átvette a csomagot.

 

Telefonos egyeztetés:

Amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről a címzettel.

 

Fizetés történhet:

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

A pénz beérkezését követően szállítjuk ki a terméke(et).

A weblapunkon megjelenő termékek mennyisége eltérhet a kiírt mennyiségtől. Emiatt reklamációt nem tudunk elfogadni. A mennyiségek tájékoztató jellegűek!