LUMET IP44

Teremts egyedi hangulatot a LUMET RENDSZER segítségével!

Könnyen telepíthető

A Lumet rendszerrel könnyen telepíthető és szétszerelhető kültéri világítást hozhatsz létre, amely tökéletes a barátokkal töltött szabadtéri estékhez, otthon vagy a nyaralás alatt!

Egyszerűen konfigurálható

A Lumet egyszerűen konfigurálható igényeidnek megfelelően, a kábel és a foglalat tulajdonságainak köszönhetően, és ha az igényeid megváltoznak, ugyanilyen egyszerűen átalakíthatod!

IP44-es védettség

Az IP44-es védettségnek köszönhetően a Lumet Rendszer fényfüzéreket a legnedvesebb estéken is kihelyezheted kültéri helységeidbe, és minden felhőszakadás előtt könnyedén visszahozhatod őket.

Állítsd össze a saját fényfüzéred

1.

Válaszd ki a kábelt

Válassz a stílusodhoz legjobban illő, szövet borítású, téglalap alakú kábel közül, és vásárolj annyi métert, amennyire szükséged van a külső tered megvilágításához.

2.

Határozd meg a foglalatok számát és helyét

A szükséges foglalatok számát és helyét az igényeidnek megfelelően alakíthatod: inkább látható izzókat részesíted előnyben, vagy szeretnél hozzá lámpabúrát? A felszerelésük nagyon egyszerű, mivel nem kell bekábelezni őket!

3.

Add hozzá a villásdugót és a kampót

A Lumet rendszert a megfelelő tartozékok hozzáadásával konfigurálhatod: egy francia-német villásdugó, amellyel közvetlenül a tápegységhez csatlakoztathatod, és egy kampó, amellyel bárhová felakaszthatod, ahová csak akarod. 

4.

Válassz hozzá kiegészítőket

Rögzítsd a kábelt a falhoz egy kifejezetten a fényfüzér kábelekhez készült rögzítőelem segítségével vagy ha meg szeretnéd hosszabbítani a fényfüzért, vagy kettőt össze akarsz kötni, akkor egy speciális csatlakozódoboz segítségével teheted ezt meg. 

5.

Szabd személyre a rendszert

Ahhoz, hogy az új LUMET PI44 rendszered teljes legyen, válassz hozzá olya lámpabúrát és E27-es izzót ami a legjobban tükrözi a személyiséged.