Filé

Díszítsd és világítsd meg a falaidat a FILÈ RENDSZER segítségével!

A Filè a Creative-Cables rendszere, amelyet úgy terveztek, hogy különleges fali vagy mennyezeti világítási megoldásokat hozhass létre! Csodálatos színekkel borított, téglalap alakú kábelek és kiváló minőségű olasz gyártású fa alkatrészek jellemzik: a Filè-vel

100%-ban kreatív világítási megoldásokat alkothatsz!

Teljes mértékben személyre szabható

A színes kábeleknek és az olasz gyártású, fából készült alkatrészeknek köszönhetően a falakon és mennyezeteken egyaránt kialakíthatsz mintákat.

Egyszerű installálni

A Filè-vel elfelejtheted a foglalat bekötésének nehézségeit és fáradtságát!

Nedvességálló

A négyszögletes szelvényű kábel IP44-es védettségének köszönhetően a Filè segítségével kreatívan világíthatod meg a fürdőszobákat és a konyhákat is!

KÉSZÍTSD EL SAJÁT FALRA ÉS MENNYEZETRE SZERELT VILÁGÍTÁSI RENDSZERED

Van néhány egyszerű elem, amelyekkel végtelen kombinációkat lehet létrehozni: a rozetták, foglalatok, kábelrögzítők és csatlakozók nyárfából készülnek természetes, natúr változatban, amelyek tetszés szerint festhetők vagy impregnálhatók.

1.

Kezd a rozettával

A Filè rozetták választéka lehetővé teszi, hogy lineáris vagy kreatív mintákat hozz létre a mennyezeten és a falakon, esetleg egyszerre mindkettőn, az igényeidre szabva.

2.

Határozd meg a fénypontokat

A Filè foglalathoz nem kell vezetékeket bekötni: úgy tervezték, hogy a kábelbe „beleharapjon” bármelyik ponton, ahová fel szeretnéd szerelni, így fali vagy függesztett fénypontokat hozhatsz létre.
A fából készült változat tökéletesen alkalmas E27-es design izzók elhelyezésére, míg a hőre lágyuló műanyagból készült, gyűrűvel ellátott változat lehetővé teszi, hogy lámpabúrával egészítsd ki a z új világítási rendszered.

3.

Adj hozzá kábelvezetőt

Tedd merevebbé a fali világításod szerkezetét a kábelvezetők segítségével: helyezd el őket íveknél és szögeknél, hogy a kábel az általad tervezett útvonalat kövesse a foglalatok között, és szabadon futhasson, ahogyan szükséges.

4.

Fejezd be a végzáró csatlakozóval

A fa végzáró a kreáció utolsó eleme: ezzel rögzíthető a téglalap alakú kábel vége bármilyen felülethez vagy a falhoz, hogy a Filè rendszer megkapja az végső formáját.

5.

Kösd össze a pontokat színes fényfüzér kábellel

Egyszínű vagy mintás, juta-, pamut- vagy selyemhatású anyaggal bevont: több: válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő téglalap alakú fényfüzérkábelt. A Filè rendszer segítségével mindig új mintákat hozhatsz létre.

6.

Szabd személyre a rendszeret

Ahhoz, hogy az új Filé rendszered teljes legyen, válassz hozzá olya lámpabúrát és izzót, ami a legjobban tükrözi a személyiséged. 

Az esztétika fontos, de a biztonság még fontosabb: a Filé rendszer alkatrészeit kizárólag szakképzett és professzionális szakemberek kezelhetik és szerelhetik be, a biztonsági előírások betartásával!