Sarè – Falra szerelhető, fém kábelrögzítő textilkábelekhez – sárgaréz

2.050 Ft

A Creative-Cables a piemonti Torinóban született, és a piemonti nyelven a „Sarè” azt jelenti, hogy meghúzni, lezárni, becsavarni. Létezhetne ennél alkalmasabb név a kábelrögzítő termékcsalád új tagjának? A Sarè fém kábelrögzítő ideális kiegészítő a falra vagy mennyezetre választott világítási rendszerek textilkábeleinek rögzítéséhez.
Ennek az apró kiegészítőnek köszönhetően lineáris vagy kreatív kialakításokat valósíthatsz meg a kábeleinkkel, és fényt varázsolhatsz olyan helyekre, ahol az hiányzik.

A Sarè rögzítő alumíniumból készült, a sapkán található jellegzetes dombornyomott bordázattal és kis méretével a Creative-Cables alkatrészcsalád összes fényes és szaténfényű fém kivitelben kapható: kombinálja mennyezeti rózsákkal, foglalatokkal, kábelrögzítőkkel és hosszabbítókkal, hogy az igényeidnek és stílusodnak megfelelő lámpákat és világítási rendszereket alkothass.

Az állítható csavaros rögzítésnek köszönhetően ez a kábelrögzítő alkalmas a 2 vagy 3 rögzítésére. Sárgaréz kivitelében az arany gomb eleganciáját sugározza: javasoljuk, hogy a Vertigo HD kábelekkel együtt használd, hogy különleges optikai hatást érj el.

Figyelem! Ez a termék nem alkalmas nagy keresztmetszetű kábelekhez vagy kötelekhez.

 

Több információ

Alumínium mennyezet- vagy faldíszítő:
Méretek: ø 16mm – H 15mm
Csavarral és dübelekkel kiegészítve a falra szereléshez
Kompatibilis 2 vagy 3 pólusú kerek és csavart kábelekkel, amelyek átmérője 5 mm és 8 mm között van.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök