Réz félgömb G125 LED izzó 7W E27 2700K dimmelhető

10.500 Ft

Vintage design és modern funkciók egyben? Igen, ezzel az izzóval ez is megvalósult!

Ez a 7W-os réz félgömb G125 LED izzó az energiatakarékos LED technológiát ötvözi a vintage design bájával. Azért, hogy még egyedibb legyen a hatás, az izzó áttetsző üvegből készült, azonban a fele réz színű. Ilyesmit garantáltan nem látsz minden sarkon!

Meleg (2700K), barátságos fényt bocsát ki (806lumen), ami megfelel egy hagyományos 60W izzónak, de alacsonyabb fogyasztással és hosszabb élettartammal. Szabályozható fényerejét minden nap a hangulatodhoz igazíthatod!

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Válassz a weboldalamról!

Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: Gömb
Foglalat: E27
Átmérő: 125 mm
Hosszúság: 175 mm
Volt: 220-240 V
Watt: 7 W
Energiabesorolás: A++
Színhőmérséklet: 2700 K
Lumen: 806 Lm
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök