Porcelán LED XXL Delo Ciaobella 10W E27 dimmelhető 2700K izzó

38.500 Ft

Akár otthonra, akár egy üzletbe vagy szállodába keresel izzót, ez a porcelán kivitelű, selymes fényű izzó tökéletes választás lesz, hiszen elegáns és kiváló világítást ad!

A Delo izzó XXL változatban lenyűgöző méretű, ugyanakkor kifinomult is. Érdekes felületét a kettős mattítási eljárásnak köszönheti, amely a külső és a belső felületeket egyaránt érinti. 26 cm átmérőjével érdemes egy több függesztékkel ellátott függőlámpán elhelyezni, esetleg a weboldalon kapható porcelán sorozat más izzóival kombinálva.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Válogass weboldalamon!

 Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: Delo
Foglalat: E27
Szélesség: 260 mm
Hosszúság: 265 mm
Volts: 220/240
Watts: 10W
Energiahatékonysági Energiabesorolás: E
Színhőmérséklet: 2700 K
Lumen: 1000 Lm
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök