Porcelán csatlakozódoboz – Fehér

5.500 Ft

Ha megbízható, falra szerelhető, vintage hangulatú elektromos rendszert keresel, akkor ez a falon kívüli szerelésekhez alkalmas 4 kimenetes porcelán csatlakozódoboz a tökéletes választás számodra. Kiváló minőségű és tartós porcelánból készült, így a hosszú élettartam garantált.

Mit jelent a csatlakozódoboz?

A csatlakozódoboz az elektromos rendszer lényeges része, amely lehetővé teszi az elektromos áram elosztását a különböző felhasználási pontokhoz. Egy sor elektromos csatlakozót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az összes elektromos kábel biztonságos és hatékony csatlakoztatását.

A porcelán csatlakozódoboz használatának előnyei a következők

A porcelán csatlakozódoboz más csatlakozódobozokkal szemben számos előnnyel rendelkezik. Elegáns és ellenálló kialakításának köszönhetően ideális falra szerelt, szabadon álló elektromos berendezésekhez.

 • Először is, a porcelán egy olyan tartós anyag, amely garantálja az időtállóságot.
 • Ráadásul a porcelán szigetelő anyag is, amely segít megvédeni a rövidzárlatoktól és elkerülni az elektromosság terjedését.
 • A porcelán képes ellenállni a magas hőmérsékletnek, a hőnek és a lángoknak is, ami nagyobb védelmet nyújt tűz esetén.
 • Ez egy vizuálisan vonzó anyag, amely a kerámiához hasonló kifinomult, fényes megjelenéssel büszkélkedhet. Sokoldalúsága miatt könnyen beilleszthető bármilyen stílusú enteriőrbe.

Ezek a tulajdonságok alkalmassá teszik az anyagot elektromos berendezésekhez való felhasználásra, ahol a jó szigetelés fenntartása még mechanikai vagy hőterheléssel szemben is elengedhetetlen.

Milyen stílusokkal kombinálható ez a csatlakozódoboz?

A Creative-Cables porcelán csatlakozódoboza négy kimenettel, fehér vagy fekete színben kapható, vintage dizájnnal, amely tökéletes a retro, klasszikus vagy vidékies elektromos rendszerekhez, különösen, ha más porcelán alkatrészekkel, például mennyezeti rózsákkal vagy foglalatokkal kombináljuk; ez azért is van így, mert a porcelán hagyományosan mindig is arra szolgált, hogy eleganciát és előkelőséget vigyen bármely térbe. Egy falra szerelt porcelán elektromos rendszer telepítésével bájos, látványos rendszert lehet kialakítani anélkül, hogy bármilyen falat szét kellene bontani.

Mennyi ideig tart egy porcelán csatlakozódoboz felszerelése?

A porcelán csatlakozódoboz könnyen elhelyezhető, köszönhetően a falra szerelhető, egyedi központi furatnak. Ezenkívül kompakt mérete lehetővé teszi a könnyű telepítést bármilyen helyiségben. Fontos, hogy a csatlakozódobozt a biztonság és az áramkörök helyes működése érdekében megfelelően helyezd el. A pontos és biztonságos munkavégzés érdekében mindig ajánlott a szakszerű beszerelés.

Milyen falra lehet felszerelni?

A falra szereléshez az egyetlen központi furattal rendelkező porcelán csatlakozódobozunk biztonsága és stabilitása egyaránt garantál. Ez különösen fontos a régebbi vagy egyenetlen felületű falakon. A porcelán csatlakozódoboz egyetlen központi furattal rendelkezik a falra szereléshez.

 

Több információ

Falra szerelhető csatlakozódoboz:

 • Méretek: Ø 78 mm, h 35 mm
 • Fekete vagy fehér színben
 • CE minősítés

A csavarokat és dübeleket tartalmazza

Figyelem:

 • Korlátozottan csak beltéri használatra
 • Felszerelés előtt forduljon szakemberhez
 • Hagyományos foglalattal rendelkező világítási rendszerekhez való használatra
 • Kizárólag dupla szigetelésű szövetkábeleket használjon (lásd a Creative-Cables választékát)
 • Az első fali rögzítőt legfeljebb 5 cm távolságra elhelyezzük az aljzattól, a csatlakozódoboztól vagy a forgókapcsolótól. A többit 80/100 cm-es távolságban érdemes elhelyezni.

Külső raktáron

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradTovább nézelődök