Modee Mennyezeti LED Lámpa S-A102 18W 4000K D260x90mm (1710 lumen)

12.639 Ft

Dobd fel otthonod a Modee új, stílusos Mennyezeti LED lámpáival!

Ez a különleges kialakítású, 18 W teljesítményű kör alakú SMD LED mennyezeti lámpa 1.710 lumen fényáramot képes kibocsátani magából. Fényének színhőmérséklete 4.000 kelvin, vagyis egy természetes fehér fényt bocsájt ki magából, mely nem túl meleg, de nem is túl hideg, így ideális a lakás bármely pontjáraSzínvisszaadási indexe >80, vagyis a környezetében lévő tárgyak színeit képes szinte élethűen visszaadni. Sugárzási szöge 120 °.

Méretét illetően, 260 mm átmérőjű és 90 mm mélységű a lámpatest. Alumínium-plasztik anyagból készült, melynek fontos tulajdonsága, hogy tökéletesen elvezeti a hőt a LED-chipektől, így megnövelve a fényforrás élettartamát. Anyagának köszönhetően, 35.000 órás üzemidővel rendelkezik, így hosszú ideig tudjuk élvezni hangulatos fényét.

Az ingadozó hálózati feszültség sem okoz neki problémát, hiszen 170 és 265V közötti áramingadozással is simán megbirkózik.

A külsejét illetően fontos még kiemelni, hogy egy igazán különleges alakú és külsejű lámpáról van szó. Tejüveg búrája nem teljesen lapos, hanem enyhén kiemelkedő, illetve apró, fényes pontok helyezkednek el rajta, melynek olyan hatása van felkapcsolás után, mintha a csillagos égre néznénk.

Igazán hangulatos, nagyon jól mutat előszobában, nappaliban, vagy akár dolgozószobában is.

Felszerelése és üzembe helyezése mindenki számára könnyedén elsajátítható.

1, Fontos, hogy először is kapcsolja le az áramot a felszerelés előtt!

2, Fúrjon lyukakat, majd helyezze a mellékelt tipliket a fúratokba! Vegye le a lámpa búráját, ezután a szintén mellékelt csavarokkal rögzítse a lámpát a plafonhoz!

3, Kapcsolja össze a vezetékeket a terminál blokkon keresztül (lásd: használati útmutató ábra), ezután visszakapcsolhatja az áramot és vissza teheti a búrát is!

A mennyezeti lámpát fél évente ellenőrizze és tisztítsa meg! A tisztítás során először nedves, puha kendővel, majd száraz kendővel törölje át a búrát az elektromos részek elkerülésével! Ne törölje etanollal, vagy benzinnel!

A gyártó a termékre 2 év garanciát biztosít!

Kizárólag beltéri használatra!

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök