Modee Lighting LED Fali Szolár Napelemes Lámpa 107

12.119 Ft

Megérkeztek a Modee egyedi szolár lámpái különböző méretben és különböző formavilágban!

Ezek a praktikus, a nap energiájával működő kültéri szolár lámpák tökéletesek olyan helyekre, ahol nem megoldott az árammal működő lámpák használata. Ezek a lámpák napközben a Nap energiáját alakítják át a bennük lévő újratölthető akkumulátor javára energiaforrássá, melynek köszönhetően amint besötétedik, a lámpák automatikusan felkapcsolnak, és lágy fénnyel ragyogják be környezetüket. Kitűnő választás, ha a bejárati ajtó, kerítés, vagy a kerti pihenőhely köré szeretnénk fényt varázsolni éjszakára. A szolár lámpák használata környezetbarát és praktikus megoldás, mellyel nem kell időt-és energiát pazarolnunk a kábelezésre sem.

Modee 107 egy igazán hasznos, falra szerelhető, nagy fényerejű szolár lámpa. Egy darab polikristály szolár panellel működik, mely napközben, a napfény hatására töltődik fel, ezáltal a benne lévő SMD LED éjszaka akár 8 órán keresztül is képes világítani 3-5 lumen fényárammal. Mozgásérzékelővel is fel van szerelve, így ha 3-5 méteren belül mozgást érzékel, nagyobb fényerőre vált, és 300 lumennel világít. Ha nem érzékel mozgást, 10-20 másodperccel később ismét halványabb fényre vált. Színhőmérséklete 6000K, vagyis hideg fényt áraszt magából.

Ahhoz, hogy a lámpa tökéletesen működjön, fontos, hogy olyan kültéri helyre rakjuk, ahol a lámpa paneljét napközben legalább 6 órán keresztül éri közvetlen napfény. Ha ez nem történik meg, előfordulhat, hogy a lámpa éjszaka csak rövid ideig fog tudni világítani. Használatkor érdemes arra is odafigyelni, hogy ne helyezzük utcai világítás közelébe, mivel a szenzor érzékeli a fényerőt, ezzel a lámpa kikapcsolását eredményezve.

A lámpa egy darab 3,7V névleges feszültségű és 2000mAh kapacitású, 18650 méretű Li-ion akkumulátorral működik, mely újratölthető és kicserélhető.

A lámpa élettartama 60.000 óra, így hosszú ideig élvezhetjük hangulatos fényét.

IP-védettsége IP44, vagyis fröccsenő víz ellen minden irányból védett, így akár medence közelébe is felhelyezhetjük.

Felszerelését egy fúró segítségével könnyedén el lehet végezni:

 1. Válasszon ki egy napfényes területet, mely 1,5-2 méterrel a talajszint felett van!
 2. Mérje le a termék hátoldalán található lyukak közötti távolságot, majd ehhez mérten fúrjon lyukakat a falba, vagy kerítésbe, ezután helyezze a mellékelt tipliket, majd a rögzítőcsavarokat a lyukakba!
 3. Húzza el a lámpa kapcsolóját „ON” módba, majd akassza a lámpát választott felületre!

Rendkívül könnyen használható, praktikus és energiatakarékos!

A csomag tartalma:

 • 1 db Modee szenzoros napelemes fali szolár lámpa (1 db polikristály szolár panellel) szuperfényes fehér SMD LED-del
 • 1 db 3,7V 18650 újratölthető Li-ion 2000mAh akkumulátor (cserélhető)
 • 2 db rögzítőcsavar
 • 2 db tipli
 • Használati útmutató

Külső raktáron

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradTovább nézelődök