Modee Lighting LED Fali Szolár Napelemes Lámpa 104

9.259 Ft

Megérkeztek a Modee egyedi szolár lámpái különböző méretben és különböző formavilágban!

Ezek a praktikus, a nap energiájával működő kültéri szolár lámpák tökéletesek olyan helyekre, ahol nem megoldott az árammal működő lámpák használata. Ezek a lámpák napközben a Nap energiáját alakítják át a bennük lévő újratölthető akkumulátor javára energiaforrássá, melynek köszönhetően amint besötétedik, a lámpák automatikusan felkapcsolnak, és lágy fénnyel ragyogják be környezetüket. Kitűnő választás, ha a bejárati ajtó, kerítés, vagy a kerti pihenőhely köré szeretnénk fényt varázsolni éjszakára. A szolár lámpák használata környezetbarát és praktikus megoldás, mellyel nem kell időt-és energiát pazarolnunk a kábelezésre sem.

Modee 104 egy klasszikus utcai lámpára hasonlító, elegáns megjelenésű, falra szerelhető szolár lámpa, melyre biztosan mindenki felfigyel majd! Két darab polikristály szolár panellel működik, melyek napközben, a napfény hatására töltődik fel, ezáltal a benne lévő Filament LED izzó éjszaka akár 8 órán keresztül is képes 10 lumen fényárammal világítani. Színhőmérséklete 2700K, vagyis kellemes meleg fehér fényt árasztanak magukból.

Ahhoz, hogy a lámpák tökéletesen működjenek, fontos, hogy olyan kültéri helyre rakjuk, ahol a lámpák paneljét napközben legalább 6 órán keresztül éri közvetlen napfény. Ha ez nem történik meg, előfordulhat, hogy a lámpák éjszaka csak rövid ideig fognak tudni világítani. Használatkor érdemes arra is odafigyelni, hogy ne helyezzük utcai világítás közelébe, mivel a szenzor érzékeli a fényerőt, ezzel a lámpa kikapcsolását eredményezve.

A lámpák egy darab 1,2V névleges feszültségű és 600mAh kapacitású, AA méretű Ni-MH akkumulátorral működik, mely újratölthető és kicserélhető.

A lámpa élettartama 60.000 óra, így hosszú ideig élvezhetjük hangulatos fényét.

IP-védettsége IP44, vagyis fröccsenő víz ellen minden irányból védett, így akár medence közelébe is felhelyezhetjük.

Felszerelését egy fúró segítségével könnyedén el lehet végezni:

 1. Válasszon ki egy napfényes területet, ahová felszereli a lámpát!
 2. Mérje le a termék hátoldalán található lyukak közötti távolságot, majd ehhez mérten fúrjon lyukakat a falba, vagy kerítésbe, ezután helyezze a mellékelt tipliket, majd a rögzítőcsavarokat a lyukakba!
 3. Húzza el a lámpa kapcsolóját „ON” módba, majd akassza a lámpát választott felületre!

Rendkívül könnyen használható, hangulatos és energiatakarékos!

A csomag tartalma:

 • 1 db Modee napelemes fali szolár lámpa (2db polikristály szolár panellel)
 • 1 db Filament LED izzó meleg fehér színhőmérsékletben
 • 1 db 1,2V Ni-MH újratölthető 600mAh AA akkumulátor (cserélhető)
 • 2 db rögzítőcsavar
 • 2 db tipli
 • Használati útmutató

Külső raktáron

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradTovább nézelődök