Modee Lighting LED Fali Szolár Napelemes Lámpa 102 (2db/doboz)

5.794 Ft

Megérkeztek a Modee egyedi szolár lámpái különböző méretben és különböző formavilágban!

Ezek a praktikus, a nap energiájával működő kültéri szolár lámpák tökéletesek olyan helyekre, ahol nem megoldott az árammal működő lámpák használata. Ezek a lámpák napközben a Nap energiáját alakítják át a bennük lévő újratölthető akkumulátor javára energiaforrássá, melynek köszönhetően amint besötétedik, a lámpák automatikusan felkapcsolnak, és lágy fénnyel ragyogják be környezetüket. Kitűnő választás, ha a bejárati ajtó, kerítés, vagy a kerti pihenőhely köré szeretnénk fényt varázsolni éjszakára. A szolár lámpák használata környezetbarát és praktikus megoldás, mellyel nem kell időt-és energiát pazarolnunk a kábelezésre sem.

Modee 102 egy kisméretű, minőségi rozsdamentes acélból készült, modern stílusú fali szolár lámpa, mely kerítésre és falra is felszerelhető. Minden lámpa egy darab polikristály szolár panellel működik, melyek napközben, a napfény hatására töltődnek fel, ezáltal a lámpa SMD LED fényforrása éjszaka akár 8 órán keresztül is képes 5 lumen fényárammal világítani. Színhőmérséklete 6000K, vagyis hideg fehér fényt árasztanak magukból.

Ahhoz, hogy a lámpák tökéletesen működjenek, fontos, hogy olyan kültéri helyre rakjuk, ahol a lámpák paneljét napközben legalább 6 órán keresztül éri közvetlen napfény. Ha ez nem történik meg, előfordulhat, hogy a lámpák éjszaka csak rövid ideig fognak tudni világítani. Használatkor érdemes arra is odafigyelni, hogy ne helyezzük utcai világítás közelébe, mivel a szenzor érzékeli a fényerőt, ezzel a lámpa kikapcsolását eredményezve.

A lámpák egy-egy darab 1,2V névleges feszültségű és 300mAh kapacitású, AA méretű Ni-MH akkumulátorral működnek, melyek újratölthetőek és kicserélhetőek..

A lámpa élettartama 60.000 óra, így hosszú ideig élvezhetjük hangulatos fényét.

IP-védettségük IP44, vagyis fröccsenő víz ellen minden irányból védettek, így akár medence közelébe is felhelyezhetjük.

Felszerelését egy fúró segítségével könnyedén el lehet végezni:

 1. Válasszon ki egy napfényes területet, ahová felszereli a lámpákat!
 2. Mérje le a termék hátoldalán található lyukak közötti távolságot, majd ehhez mérten fúrjon lyukakat a falba, vagy kerítésbe, ezután helyezze a mellékelt tipliket, majd a rögzítőcsavarokat a lyukakba!
 3. Húzza el a lámpa kapcsolóját „ON” módba, majd akassza a lámpát választott felületre!

Rendkívül könnyen használható, hangulatos és energiatakarékos!

A csomag tartalma:

 • 2 db Modee rozsdamentes acél napelemes fali szolár lámpa (polikristály szolár panellel 1db/termék)
 • 2 db 1,2V Ni-MH újratölthető 300mAh AA akkumulátor (cserélhető)
 • 4 db rögzítőcsavar
 • 4 db tipli
 • Használati útmutató

A termék két darabos kiszerelésben kapható!

Külső raktáron

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradTovább nézelődök