Modee LED Smart (Tuya Wi-Fi) Mennyezeti Lámpa 24W 120° RGB (2450 lumen)

21.989 Ft

Wifivel működtethető okos LED izzót keresel? A Modee széria pontosan azért született meg, hogy a leghaladóbbak igényeinek is tökéletesen megfeleljen!

Ezzel a mennyezeti lámpával igazán hangulatos fényeket varázsolhatsz. 280 mm átmérőjű, ráadásul a fényeket igazán széles skálán tudod állítani (2700K-6000K).

Ha dolgozol, vagy tanulsz érdemesebb egy hidegebb tónusú színhőmérsékletet választanod (4000-6000K), mely segítségével éberebb tudsz maradni, azonban pihenéshez, vagy egy romantikus vacsorához már a melegebb színű fényeket ajánlott. (4000K alatt). Nemcsak a színhőmérsékletét tudod állítani, hanem azt is te döntheted el, hogy milyen színben pompázzanak az izzók. 16 millió szín közül választhatod ki, hogy éppen melyik számodra a legmegfelelőbb.

Az eszköz fényereje szabályozható, (dimmelhető) de csak ,,Tuya Smart” alkalmazás használatával!

Színét okostelefonoddal változtathatod, mely Wi-Fi segítségével csatlakozik az lámpához. Neked csak annyi a dolgod, hogy letöltsd a „Tuya Smart” applikációt a Google Play-ről, vagy az App Store-ból, a termékcsomagoláson található QR-kód segítségével párosítsd a készülékkel, regisztrálj, és már irányíthatod is kedved szerint a lámpa színét! Azonban a C38 izzó ennél többet is tud! A Google Asszisztens, vagy Amazon Alexa használatával hanggal is tudod irányítani a LED lámpát, elő sem kell hozzá venned a telefonodat. Ráadásul családtagjaiddal, vagy barátaiddal is megoszthatod ezt a szuper élményt, hiszen egy lámpát több készülékről is lehet irányítani a „megosztás” funkcióval. 

Ha több Tuya izzóval is rendelkezel, az applikáció segítségével egyszerre is tudod őket irányítani. Ehhez nem kell mást tenned, mint az alkalmazásban csoportot létrehozni, kiválasztani azokat az izzókat, amelyeket együtt szeretnél irányítani, majd áthelyezni őket ebbe a közös csoportba.

További hihetetlenül hasznos funkcióval is rendelkeznek ezek a szuper izzók. Ütemezhető működésüknek köszönhetően a megfelelő bioritmus és alvásciklus kialakításában is a segítségedre lesznek, továbbá arra is képesek, hogy a zene ritmusára változtassák a fényüket.

Ez az AC foglalattal rendelkező, SMD LED technológiával működő lámpa 2450 Lumenes fényáramot bocsájt ki magából és 120°-os szögben sugározza fényét. Teljesítménye 24W, élettartama pedig 15.000 óra, így megvásárlása után még hosszú ideig élvezhető hangulatos fénye.

Külseje egyszerű, modern és letisztult. Lapos, tejüveg lámpaburával rendelkezik, mely igazán jól mutat otthonod bármely pontján.

Méretét illetően: átmérője 280mm, magassága 80 mm, súlya pedig 31 grammAlumínium-plasztik anyagból készült, melynek fontos tulajdonsága, hogy tökéletesen elvezeti a hőt a LED-chipektől, így megnövelve a fényforrás élettartamát.

Az alkalmazás használata:

párosítás folyamata:

1, Csavarjuk be az izzót a foglalatba

2, Nyissuk meg az alkalmazást, lépjünk be a felhasználói fiókunkba, majd nyomjuk meg a középen elhelyezkedő „Eszköz hozzáadása” gombot. Ezután az alkalmazás automatikusan érzékeli az izzót és csatlakozik hozzá. Onnan tudhatjuk, hogy a csatlakozás megtörtént, hogy az izzó villogni kezd. Nyomjuk meg az „Add” gombot. A csatlakozás folyamata ezután csupán pár másodpercet vesz igénybe, ha ez kész, a „Követkető” gombbal tovább is léphetünk a főoldalra. (A főoldalon a jobb felső sarokban található „+” ikonra kattintva tudunk új eszközt hozzáadni.)

Telefonunkon Wi-Fi bekapcsolása elengedhetetlen a fent említett művelethez és továbbiakban az izzó irányításához is!

Funkciók:

A párosítás után megjelenik az izzó, mint eszköz a főoldalon, melyet megérintve a kezelőpulthoz jutunk el.

A kezelőpulton a „Szín” fülön tudjuk beállítani, hogy milyen színű fényt adjon ki magából az izzó, a „Fehér” fülön a színhőmérsékletet változtathatjuk meg a „Téma” fülön pedig különböző üzemmódok közül választhatunk, valamint tetszésünk szerint szerkeszthetjük is őket.

Ezen a felületen található az „Időzítő” funkció is bal alul, ahol meg tudjuk adni, hogy mennyi idő után kapcsoljon ki a világítás, jobb alul a „Több” feliratot megnyomva pedig alvástervet és ébredési tervet tudunk hozzáadni, valamint bioritmusunkhoz tudjuk szabni az okosizzó működését. Az alsó sorban található kapcsológomb ikonnal tudjuk ki-illetve bekapcsolni az izzót.

A kezelőpulton a jobb felső sarokban található ceruza ikont megérintve a beállításokhoz jutunk el, ahol az eszközzel kapcsolatos beállításokat tudjuk elvégezni. Itt tudjuk többek között másokkal megosztani az izzó kezelését és kezelni a megosztásokat a „Megosztott eszközök” feliratra kattintva. A megosztást elküldhetjük SMS-ben, e-mailben, vagy közösségi média felületeken keresztül. Ha több Modee okos izzóval is rendelkezünk, itt tudjuk csoportokba rendezni őket a „Csoport létrehozása” opciót megnyomva. Az alkalmazás és a Google Segéd, vagy Alexa összekapcsolását is ezen a felületen tudjuk elvégezni, de még számos beállítási funkció is található.

Ha a kezelőpultról visszatérünk a főoldalra és kiválasztjuk az „Okosfunkciók” lehetőséget az alsó menün, különböző jelentparancsokat és automatizálásokat tudunk beállítani, melyekkel egy, vagy több izzót is tudunk automatikusan működtetni.

Okos, egyszerűen irányítható és megbízható!

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök