Modee LED Smart (Tuya Wi-Fi) GU10 (spot) 4,7W 110° RGB (400 lumen)

5.678 Ft

Wi-Fi-vel működtethető, okos LED izzót keresel? Megtaláltad!

A GU10 Spot izzóval igazán hangulatossá teheted otthonodat. Használatakor széles skálán (2700K-6000K) tudod állítani a fény színhőmérsékletét, attól függően, hogy éppen milyen a hangulatod, vagy milyen tevékenységet végzel.

Ha dolgozol, vagy tanulsz érdemesebb egy hidegebb tónusú színhőmérsékletet választanod (4000-6000K), mely segítségével éberebb tudsz maradni, azonban pihenéshez, vagy egy romantikus vacsorához már a melegebb színű fényeket ajánljuk (4000K alatt).

Nemcsak a színhőmérsékletét tudod állítani, hanem azt is te döntheted el, hogy milyen színben pompázzanak az izzók. 16 millió szín közül választhatod ki, hogy éppen melyik számodra a legmegfelelőbb.

Az eszköz fényereje szabályozható, (dimmelhető) de csak ,,Tuya Smart” alkalmazás használatával!

Színét okostelefonoddal változtathatod, mely Wi-Fi segítségével csatlakozik az izzóhoz. Neked csak annyi a dolgod, hogy letöltsd a „Tuya Smart” applikációt a Google Play-ről, vagy az App Store-ból, a termékcsomagoláson található QR-kód segítségével párosítsd a készülékkel, regisztrálj, és már irányíthatod is kedved szerint az izzó színét!

Azonban ez az okos GU10 izzó ennél többet is tud! A Google Asszisztens, vagy Amazon Alexa használatával hanggal is tudod irányítani a LED izzót, elő sem kell hozzá venned a telefonodat. Ráadásul családtagjaiddal, vagy barátaiddal is megoszthatod ezt a szuper élményt, hiszen egy izzót több készülékről is lehet irányítani a „megosztás” funkcióval.

Ha több Tuya izzóval is rendelkezel, az applikáció segítségével egyszerre is tudod őket irányítani. Ehhez nem kell mást tenned, mint az alkalmazásban csoportot létrehozni, kiválasztani azokat az izzókat, amelyeket együtt szeretnél irányítani, majd áthelyezni őket ebbe a közös csoportba.

További hihetetlenül hasznos funkcióval is rendelkeznek ezek a szuper izzók. Ütemezhető működésüknek köszönhetően a megfelelő bioritmus és alvásciklus kialakításában is a segítségedre lesznek, továbbá arra is képesek, hogy a zene ritmusára változtassák a fényüket.

De beszéljünk kicsit az egyéb tulajdonságairól is!

Ez az GU10 foglalattal rendelkező, SMD LED technológiával működő izzó 400 Lumenes fényáramot bocsájt ki magából és 110°-os szögben sugározza fényét. Teljesítménye 4,7W, élettartama pedig 15.000 óra, így megvásárlása után még hosszú ideig élvezhető hangulatos fénye. Elsődlegesen álmennyezetbe javasoljuk használatát, például nappaliba, vagy fürdőszobába.

Méretét illetően: magassága 54 mm, mélysége pedig 50 mm. Súlya 27 gramm. Alumínium-plasztik anyagból készült, melynek fontos tulajdonsága, hogy tökéletesen elvezeti a hőt a LED-chipektől, így megnövelve a fényforrás élettartamát.

Az alkalmazás használata:

párosítás folyamata:

1, Csavarjuk be az izzót a foglalatba

2, Nyissuk meg az alkalmazást, lépjünk be a felhasználói fiókunkba, majd nyomjuk meg a középen elhelyezkedő „Eszköz hozzáadása” gombot. Ezután az alkalmazás automatikusan érzékeli az izzót és csatlakozik hozzá. Onnan tudhatjuk, hogy a csatlakozás megtörtént, hogy az izzó villogni kezd. Nyomjuk meg az „Add” gombot. A csatlakozás folyamata ezután csupán pár másodpercet vesz igénybe, ha ez kész, a „Követkető” gombbal tovább is léphetünk a főoldalra. (A főoldalon a jobb felső sarokban található „+” ikonra kattintva tudunk új eszközt hozzáadni.)

Telefonunkon Wi-Fi bekapcsolása elengedhetetlen a fent említett művelethez és továbbiakban az izzó irányításához is!

Funkciók:

A párosítás után megjelenik az izzó, mint eszköz a főoldalon, melyet megérintve a kezelőpulthoz jutunk el.

A kezelőpulton a „Szín” fülön tudjuk beállítani, hogy milyen színű fényt adjon ki magából az izzó, a „Fehér” fülön a színhőmérsékletet változtathatjuk meg a „Téma” fülön pedig különböző üzemmódok közül választhatunk, valamint tetszésünk szerint szerkeszthetjük is őket.

Ezen a felületen található az „Időzítő” funkció is bal alul, ahol meg tudjuk adni, hogy mennyi idő után kapcsoljon ki a világítás, jobb alul a „Több” feliratot megnyomva pedig alvástervet és ébredési tervet tudunk hozzáadni, valamint bioritmusunkhoz tudjuk szabni az okosizzó működését. Az alsósorban található kapcsológomb ikonnal tudjuk ki-illetve bekapcsolni az izzót.

A kezelőpulton a jobb felső sarokban található ceruza ikont megérintve a beállításokhoz jutunk el, ahol az eszközzel kapcsolatos beállításokat tudjuk elvégezni. Itt tudjuk többek között másokkal megosztani az izzó kezelését és kezelni a megosztásokat a „Megosztott eszközök” feliratra kattintva. A megosztást elküldhetjük SMS-ben, e-mailben, vagy közösségi média felületeken keresztül. Ha több Modee okos izzóval is rendelkezünk, itt tudjuk csoportokba rendezni őket a „Csoport létrehozása” opciót megnyomva. Az alkalmazás és a Google Segéd, vagy Alexa összekapcsolását is ezen a felületen tudjuk elvégezni, de még számos beállítási funkció is található.

Ha a kezelőpultról visszatérünk a főoldalra és kiválasztjuk az „Okosfunkciók” lehetőséget az alsó menün, különböző jelentparancsokat és automatizálásokat tudunk beállítani, melyekkel egy, vagy több izzót is tudunk automatikusan működtetni.

Okos, egyszerűen irányítható és megbízható!

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök