Mini fém mennyezeti rózsa kapcsolóval – Szálcsiszolt vörösréz

4.050 Ft

 

A két legidegesítőbb dolog a világon? Egy kavics a cipődben és egy hiányzó éjjeli lámpa. Az első helyzet talán elkerülhetetlen, de az utóbbira tökéletes megoldásunk van: a mini rózsa kapcsolóval. Nem kell falakat bontani vagy az elektromos rendszeredet felülvizsgálni, mindössze annyit kell tenned, hogy beszereled a lakásodban már meglévő bármelyik spotlámpába, és egy egyszerű be- és kikapcsolással vezéreled.

Ami igazán egyedivé teszi ezt a mini rózsát, az a beépített kapcsoló, amelyet bárhová elhelyezhetsz: alulra, felülre vagy oldalra. Különböző kivitelekben, egyszerű és ízléses megjelenésének köszönhetően megnyerő; fali applikációkat alkothatsz, bármilyen kívánt bővítéssel párosítva: Flex karral, állítható csuklóval, L meghosszabbítással vagy egyszerű foglalattal.

Az alkotásod befejezéséhez válaszd ki az E27-es izzót: a klasszikus izzóktól a szokatlan formájú és színű dekoratív izzókig. Mire vársz még? Alakítsd ki lámpádat a Creative-Cables tökéletes stílusában!

 

Több információ

Technikai jellemzők fém rózsához:
Átmérő: 83 mm
Magasság: 25 mm
Lyukátmérő: 10 mm
Anyag: fém
Mennyezetre szerelhető záróelem

Egypólusú kapcsoló 0/I
Kapcsoló színe: fekete

Figyelem: a rózsa elektromos vezetékhez való csatlakoztatásához szükséges tartozékokat a készlet NEM tartalmazza, de külön megvásárolható.

 

 

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök