LED Porcelán izzó Zante 6W E27 dimmelhető 2700K

26.650 Ft

Ez az izzó kifinomult és elegáns, ráadásul praktikus is!

E27-es foglalata alkalmassá teszi arra, hogy bármilyen lámpába betedd, különleges formájának köszönhetően pedig érdemes látványos lámpákba, asztali vagy fali lámpákba tenned.

Ennek az izzónak a felülete fehér és sima, mint a porcelán: ezt az  egyedi eredményt egy kettős mattítási folyamat után érik el, amely a külső és a belső felületet is egyaránt érinti.

A porcelán izzócsalád többi izzójával kombinálva, különböző formák és méretek keverésével igazán különleges látványt hozhatsz létre!

Figyelem: A LED izzók fényerőszabályozásához javasoljuk a weboldalunkon is elérhető legújabb generációs univerzális fényerőszabályozó fali vagy kapcsolós változatát.

 Még több információ:

Izzó típusa LED
Alak: Zante
Foglalat: E27
Átmérő: 125 mm
Magasság: 170 mm
Volt: 220/240
Watt: 6W
Energiabesorolás: F
Színhőmérséklet: 2700 K
Lumen: 540 Lm
Szabályozható: dimmelhető/szabályozható

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerőszabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert ha a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális teljesítmény, a készülék „villoghat” és / vagy károsodhat.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök