LED Porcelán izzó Mammamia XXL 13W E27 dimmelhető 2700K

51.450 Ft

Jobban kedveled a kifinomult, hosszúkás formát a gömb izzóknál? Válaszd a Mammamia XXL LED izzót!

Kifinomult kidolgozása még tekintélyes méretét is ellensúlyozza. Felülete fehér és sima, mint a porcelán, ezt pedig a külső és a belső felület kettős mattítási eljárásának köszönheti.

A Mammamia XXL LED izzó a porcelánhatásnak köszönhetően ideális a kifinomult és elegáns belső terek megvilágítására.

Az opálos felület harmonikus fényeloszlást biztosít, amely kiválóan alkalmas hangulatos környezet kialakítására. Nagy méretének köszönhetően ez a LED izzó egy vagy több függőlámpa fókuszpontjaként is kitűnő.

Az extra ötlet:
Alkoss eredeti, több karos csillárokat a weboldalon található három különböző méretű Mammamia LED izzó kombinálásával és ötvözésével.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Válogass weboldalamon!

Még több információ:

Izzó típus: LED
Alak: Mammamia
Foglalat: E27
Átmérő: 180 mm
Hosszúság: 355 mm
Watt: 13 W
Lumen: 1521 Lm
Energiabesorolás: E
Színhőmérséklet: 2700 K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök