LED Moire átlátszó Crystal kollekció 6W E27 2700K dimmelhető izzó

21.000 Ft

A Crystal a retro dekoratív LED izzók kollekciója, amely a kristálycsiszolás mesterségének köszönhetően született. A Crystal izzók felületét a hagyományos whiskys poharak és a régi parfümös üvegek klasszikus motívumai ihlették.
A vésett, átlátszó üveg részletekbe menő kidolgozása rendkívüli látványt nyújt, és a mindennapi izzót díszes lámpatestté varázsolja!

A Moire izzó különösen alkalmas elegáns és kifinomult belső terekbe, és lehetővé teszi, hogy egy vagy több függőlámpa együttes esztétikai hatását gazdagítsuk.
Az üveg különleges fazettáinak köszönhetően a Moire LED izzó lenyűgöző fényjátékokat képes létrehozni.

A fényerőszabályozási lehetőségeknek köszönhetően az izzó egyaránt alkalmas otthoni és munkahelyi helyiségekbe, például éttermekbe, bárokba vagy üzletek kirakataiba.

Extra ötlet:
A katalógusunkban található különböző típusú kristály izzók kombinálásával és összepárosításával eredeti, többágú csillárokat készíthetsz.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség
Weboldalunkon találsz egy külön részt fali és kapcsolós modellek választékával.

 

Több információ

Izzó típus: LED
Alak: Moire
Foglalat: E27
Átmérő: 75 mm
Hosszúság: 163 mm
Watt: 6 W
Lumen: 600 Lm
Energiabesorolás: A+
Színhőmérséklet: 2700 K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök