LED izzó Gömb G125 arany Croissant spirálos izzószállal 5W E27 dimmelhető 2000K

7.700 Ft

Ez a G125 Gömb izzó szemet gyönyörködtető, nemcsak finoman aranyló, klasszikus gömb formájának és aranyló színének köszönhetően, hanem egyedülálló izzószála miatt is.

A Croissant termékcsalád összes izzójához hasonlóan ez is tökéletes designos hangulatot kölcsönöz lámpáidnak. Ennek az izzósorozatnak egyedülálló jellemzője a szabadalmaztatott izzószál. A spirális szál olyan, mint egy francia péksütemény, ugye látod magad előtt a ropogós croissant sziluettjét?

Az izzót úgy tervezték, hogy árnyékok nélkül árasszon fényt, így bármilyen térben is használod ezt a G125 Gömb izzót, meleg, kellemes és pihentető fénnyel világítja meg a belső és külső tereket egyaránt.

Az aranyszínű üveg kifinomult hangulatot áraszt, így ideális nappaliba vagy hálószobába is. Persze az étkeződben sem vallasz vele szégyent! Alkalmas arra is, hogy egyedi hangulatot varázsoljunk az éttermek és üzletek kirakataiba.
De ez még nem minden! Használhatod a kültéri terek megvilágítására is. Ez az izzó kompatibilis a Creative-Cables kültéri világítási rendszerekkel: EIVA és Lumet.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Weboldalamon megtalálod ezeket is.

Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: Gömb
Foglalat: E27
Szélesség: 125 mm
Magasság: 175 mm
Watt: 5 W
Lumen: 250 Lm
Energiabesorolás: A
Színhőmérséklet: 2000 K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök