LED Gömb G80 átlátszó lebegő izzószálas izzó 4W dimmelhető 1900K

15.800 Ft

Olyan lámpát keresel, amely képes közvetíteni az érzelmeket, romantikus és varázslatos hangulatot teremtve bármelyik helyiségbe? Akkor nézd meg a lebegő izzószálas kollekció izzóit. A gömb szélén lévő rejtett izzószálnak köszönhetően olyan hatást kelt, mintha az izzószál által kibocsátott fény lebegne.

A kollekció legkisebb darabja ez az átlátszó, üveg, 8 cm átmérőjű izzó egy asztali lámpához, vagy egy egyedi csillár kialakításához egyaránt alakalmas, vagy kombináld ugyanabból a családból származó többi izzóval együtt. Bárhogyan is használod, biztos lehetsz benne, hogy meleg, meghitt hangulatot teremtesz otthonodban magadnak vagy családodnak és barátaidnak.

Dekoratív izzó

Figyelem: a LED izzók fényerőszabályozásához vagy egy speciális fényerőszabályozóra, vagy az új generációs univerzális fényerőszabályozókra van szükség. Nézz szét honlapunkon a kínálatunkban.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Alak: Gömb
Foglalat: E27
Szélesség: 80 mm
Hosszúság: 105 mm
Volt: 220/240V
Watt: 4W
Színhőmérséklet: 1900 K
Fényerő: 230 Lm
Fényerőszabályozható: Igen

Az egyenes izzószállal ellátott izzók bármely fényerőszabályzóval (TRIA vagy IGBT) működnek, míg a hajlított izzószállal ellátott izzók esetében kifejezetten az IGBT fényerőszabályzót javasoljuk.

A fényerőszabályzó kiválasztása: Fontos szem előtt tartani a fényforrás maximális és minimális teljesítménytartományát, mert ha a beállított teljesítmény a minimális engedélyezett küszöbérték alá esik, az a fényforrás károsodását és villódzást okozhat.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök