LED Gömb G200 átlátszó lebegő izzószálas izzó 6W dimmelhető 1900K

30.300 Ft

Néha az ember alig várja, hogy hazaérjen, és a kanapéra heveredjen. Tedd még meghittebbé otthonodat a lebegő izzószálas izzók új kollekciójával, amelyek meleg fényt árasztanak, és fénye úszik a levegőben.

Ezek az izzók különböző méretekben és füstös szürke vagy átlátszó üveggel kaphatók, és a gömb szélén rejtett izzószállal, amely egyedi fényhatást eredményez. A 20 cm átmérőjű, átlátszó üvegű lebegő izzószálas izzó bármelyik szoba igazi királynője lehet, különösen, ha egy minimalista lámpával társítjuk, amely igazán kihangsúlyozza a lényeget.

Dekoratív izzó

Figyelem: a LED izzók fényerőszabályozásához vagy egy speciális fényerőszabályozóra, vagy az új generációs univerzális fényerőszabályozókra van szükség. Nézz szét honlapunkon a kínálatunkban.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Alak: Gömb
Foglalat: E27
Szélesség: 200 mm
Hosszúság: 230 mm
Volt: 220/240V
Watt: 6W
Színhőmérséklet: 1900 K
Fényerő: 330 Lm
Fényerőszabályozható: Igen

Az egyenes izzószállal ellátott izzók bármely fényerőszabályzóval (TRIA vagy IGBT) működnek, míg a hajlított izzószállal ellátott izzók esetében kifejezetten az IGBT fényerőszabályzót javasoljuk.

A fényerőszabályzó kiválasztása: Fontos szem előtt tartani a fényforrás maximális és minimális teljesítménytartományát, mert ha a beállított teljesítmény a minimális engedélyezett küszöbérték alá esik, az a fényforrás károsodását és villódzást okozhat.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök