LED Gea átlátszó Crystal kollekció 6W E27 2700K dimmelhető izzó

22.428 Ft

A Crystal kollekció darabja egy igazi kifinomult gyöngyszem, amelyet a kristálycsiszolás mestersége ihletett. Kissé retro, ugyanakkor egy kifinomult és elegáns is, olyan, akár egy régi parfümös üveg vagy egy szép kristályváza.

Az izzó üvege vésett, a legutolsó részletekeig alaposan megmunkált,  épp ez az, ami a mindennapi izzót díszes lámpatestté varázsolja! Az üveg különleges fazettáinak köszönhetően a Gea LED izzó lenyűgöző fényjátékokat képes létrehozni.

Az izzó különösen alkalmas elegáns belső terekbe, sőt, akár több izzót is egymás mellé tehetsz, ha igazán figyelemfelkeltő hatást szeretnél elérni.

A fényerőt természetesen szabadon állíthatod, így megállja a helyét otthon, de akár irodákban, boltokban, tágas terekben is.

Extra ötlet:
A weboldalon található különböző típusú kristály izzók kombinálásával és összepárosításával eredeti, többágú csillárokat készíthetsz.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Weboldalamon megtalálod ezeket is.

Még több információ:

Izzó típus: LED
Alak: Gea
Foglalat: E27
Átmérő: 90 mm
Hosszúság: 163 mm
Watt: 6 W
Lumen: 600 Lm
Energiabesorolás: A+
Színhőmérséklet: 2700 K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök