LED Füstös szürke izzó – Edison ST64 hajlított dupla hurkos izzószállal – 5W E27 dimmelhető 2000K

7.950 Ft

Egyedi megjelenés, füstös szín és barátságos fény: ez az Edison izzó téged is ámulatba ejt!

Ez a LED-es izzó ugyanolyan gyönyörű, mint a szénszálas elődjei. Izzószála meleg, barátságos fényt bocsát ki, ami megfelel egy hagyományos 40-45W izzóknak, de alacsonyabb fogyasztással és hosszabb élettartammal.

A füstös szürke üveg vintage hangulatot kölcsönöz az izzónak. Csakúgy, mint a régi izzóknál, a szabályozhatod a fényerősséget, hogy a különböző terekhez és pillanatokhoz igazodjon.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség Weboldalamon ezeket is megtalálod.

 Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: Edison
Foglalat: E27
Átmérő: 64 mm
Hosszúság: 145 mm
Volt: 220/240V
Watt: 5W
Energiabesorolás: B
Színhőmérséklet: 2000 K
Lumen: 150 Lm
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök