LED Art Vízszintes spirál izzó 12W E27 Dimmelhető 2200K

14.700 Ft

A különlegességek kedvelőinek készült az Art Vízszintes spirál izzó!

A spirál formájú izzószál egyedi, ugyanakkor nemcsak szép, de praktikus is. Az izzószál rugalmas, átlátszó védőburkolatban kapott helyet, így a forma nem jár nagyobb sérülékenységgel.

Szálszerű és jellegzetes kialakításuknak, valamint a klasszikus üveggömb hiányának köszönhetően az Art kollekció izzói tökéletesek olyan világítási kompozíciók létrehozásához, ahol a fény áll a középpontban! Az intenzitás beállításához egyszerűen csatlakoztasd egy fényerőszabályzóhoz.

FIGYELEM: a LED izzók megfelelő fényerőszabályozásához speciális fényerőszabályozóra vagy a legújabb generációs univerzális fényerőszabályozókra van szükség. Válogass weboldalamon!

Még több információ:

Izzó típusa: LED
Foglalat: E27
Átmérő: 75 mm
Hosszúság: 125 mm
Volt: 220/240V
Watt: 12W
Energiahatékonysági osztály: B
Színhőmérséklet: 2200 K
Lumen: 500 Lm
Dimmelhető: Igen

Az egyenes izzószálas izzóink minden DIMMER-rel (TRIA vagy IGBT) működnek, míg az ívelt izzószálas izzók esetében az IGBT dimmelés erősen ajánlott.

A dimmer kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert ha a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális teljesítmény, a felhasználó „villoghat” és/vagy károsodhat.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök