Konyhai kollekció zöld paprika LED XL izzó spirál izzószállal 5W E27 dimmelhető 2500K

17.400 Ft

A Zöld bors alakú XL méretű LED izzó teljesen egyedi kialakítású, amelyet arra terveztek, hogy kreatív és fantáziadús módon feldobja és megvilágítsa a konyhát vagy a főzőhelyiségeket! Az új ívelt izzószál egy szobrászmű, nem csak egy fényforrás, így ez az izzó különösen alkalmas éttermek, bárok és kirakatok díszítésére.

Az E27-es foglalattal rendelkező XL zöld paprika izzó kombinálható függőlámpáinkkal, amelyek készen állnak a felszerelésre, és a katalógusunkban található foglalatok széles választékával, ha D.I.Y. megoldást keres: minden egyes kombináció lehetővé teszi, hogy egyedi és eredeti lámpát tudj létrehozni a belső terek dekorálásához! Ne felejtsd el, hogy lehetőséged van a fényerősség szabályozására is, mindössze egy fényerőszabályzóhoz kell csatlakoztatnod.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség
Weboldalunkon találsz egy külön részt fali és kapcsolós modellek választékával.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Foglalat: E27
Átmérő: 90 mm
Hosszúság: 330 mm
Watt: 5 W
Lumen: 90 Lm
Energiabesorolás: G
Színhőmérséklet: 2500K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök