G125 Sötét szürke LED izzó, Pasztell, spirál izzószállal 5W E27 dimmelhető 2100K

7.600 Ft

A fekete szerelmeseinek készült a Pasztell izzócsalád különleges izzója, ami a te világításodat is egyedivé teszi!

Ez a kéttónusú, feketés árnyalatú izzó egy klasszikus gömb alakú, G125 izzó, ami garantáltan nem köszön vissza bárhol! A látványvilágot a led spirál izzószál teszi még egyedibbé, hiszen felerősíti a színeket, egyedi fénymintákat teremtve.

Tökéletesen kombinálható szürke kábeleinkkel (például: TG02 Cambridge műselyem vagy RD72 zöld és természetes len), így többféle függőlámpát alkothatsz, akár a Pasztell család más izzóival kombinálva.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Válogass weboldalamon!

Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: G125
Foglalat: E27
Szélesség: 125 mm
Hosszúság: 172 mm
Volt: 220/240V
Watt: 5W
Energiabesorolás: A
Színhőmérséklet: 2100 K
Lumen: 170 Lm
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök