Fekete porcelán kerekes forgókapcsoló – Fekete

12.500 Ft

A fekete porcelán forgókapcsoló kerék gombbal egy olyan vintage alkatrész, amelyet egyetlen lámpa több helyről történő vezérlésére használhatunk. A kiváló minőségű anyagokból és elegáns kivitelben készült váltókapcsoló ideális azok számára, akik vintage hangulatot szeretnének teremteni otthonukban vagy irodájukban.

Mi jellemzi a porcelánt az elektromos rendszerekben?

A porcelán egy erős és tartós anyag, amely képes ellenállni a hőhatásoknak és a tompa ütéseknek. Ezek a tulajdonságok teszik tökéletes választássá, amikor olyan kiváló minőségű elektromos alkatrészek gyártására kerül sor, mint ez a kapcsoló. A porcelán emellett letisztult és kifinomult megjelenéssel is büszkélkedhet, amely könnyen illeszkedik bármilyen belsőépítészeti stílushozhoz, különösen a vintage stílushoz.

Mikor érdemes kapcsoló helyett forgókapcsolót használni?

A fekete porcelán forgókapcsoló kerék gombbal tökéletes kiegészítő, ha egyetlen lámpát szeretnél több helyről, különböző kapcsolókkal vezérelni. Annak ellenére, hogy nagyon hasonlítanak a hagyományos kapcsolókhoz, egy fő tulajdonság azonban megkülönbözteti őket:

 • kapcsoló egypólusú eszköz, ami azt jelenti, hogy egyetlen áramkörben az áramfolyam megszakítására vagy átengedésére szolgál. Más szóval a kapcsoló csak egy elektromos áramkört képes nyitni vagy zárni. A kapcsolókat általában lámpák, konnektorok és más elektromos eszközök be- és kikapcsolására használják.
 • forgókapcsoló másrészt egy többpólusú eszköz, amelyet arra terveztek, hogy két vagy több áramkörben irányítsa az áram folyását. A forgókapcsoló képes két vagy több elektromos áramkör összekapcsolására vagy szétkapcsolására, lehetővé téve az áram irányának megváltoztatását. Ez azt jelenti, hogy egyetlen lámpa több helyről, különböző gombok használatával kapcsolható be és ki.

Ez a termék mind váltókapcsolóként, mind kapcsolóként is használható, attól függően, hogy mire van szükség az elektromos rendszerben.

A kapcsoló egyedisége.

A Creative-Cables által tervezett fekete porcelán elektromos kapcsoló a régi vízcsapok klasszikus formáját idézi, vintage bájt és időtlen vonzerőt kölcsönözve a terméknek. Ez az alkatrész a funkcionalitáson túl, dekoratív is: a színek széles skálájából is választhatsz, hogy kiegészítsd a helyiséget, vagy vidám kontrasztot teremts.

A fekete porcelán kerekes váltókapcsoló ideális választás azok számára, akik retro megjelenést szeretnének teremteni otthonukban vagy irodai helyiségükben. A kiváló minőségű anyagokból készült és elegáns kivitelezéssel tökéletesített alkatrész kombinálható a Porcelán kollekció más termékeivel, például a csatlakozó dobozokkal és aljzatokkal, így időtlen vonzerővel rendelkező, tartós elektromos rendszereket hozhatsz létre. A fehér vagy színes porcelánkapocsoló bájt kölcsönöz a terméknek, így a funkcionalitáson felül dekoratív elemmé is válik.

 

Több információ

Fekete porcelán 10AX250V fali forgókapcsoló kerék fogantyúval:

 • Méretek: Ø 66,5 mm, h 63 mm
 • alapszín: fekete; gomb színe: fehér, fekete, piros
 • CE minősítés
 • Névleges feszültség: 250 Volt AC
 • Frekvencia: 50-60 Hz
 • Névleges áramerősség: 16 A
 • Rögzítés típusa: Csavaros bilincs

Fali rögzítés – Csavarok és dübelek a csomagban

Figyelem:

 • Korlátozottan csak beltéri használatra
 • Felszerelés előtt forduljon szakemberhez
 • Hagyományos foglalattal rendelkező világítási rendszerekhez történő használatra
 • Kizárólag dupla szigetelésű szövetkábeleket használjon (lásd a Creative-Cables választékát)
 • Az első fali rögzítőt legfeljebb 5 cm távolságra elhelyezzük az aljzattól, a csatlakozódoboztól vagy a forgókapcsolótól. A többit 80/100 cm-es távolságban érdemes elhelyezni.

Külső raktáron

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradTovább nézelődök