Fehér porcelán pillangós forgókapcsoló

12.000 Ft

A fehér porcelán pillangós forgókapcsoló tökéletes kiegészítő, mellyel egyedi, retro hatást érhetünk el bármilyen falon kívüli elektromos rendszer kialakítása során. Ez az alkatrész egyetlen lámpa több ponton történő be- és kikapcsolására szolgál, a kapcsoló forgatásával.

Mit értünk forgókapcsoló alatt?

Rendelkezik egy irányváltó alkatrésszel, amelyet egy áramkörön belül az elektromos áram egy vagy több irányba történő áramlásának szabályozására használnak. Lényegében lehetővé teszi egy adott áramforrás kiválasztását és az áramáramlás megszakítását. Leggyakrabban egy helyiség világításának vezérlésére használják, például lámpák be- vagy kikapcsolására. A fehér porcelán pillangós forgókapcsoló egy bájos lehetőség a szabványos kapcsoló helyettesítésére egy falon kívül kialakított rendszer esetében.

Mi a különbség az forgókapcsoló és a kapcsoló között?

Mindkettő olyan elektromos eszköz, amelyet az áram megszakítására vagy szabályozására használnak egy elektromos áramkörben. Néhány különbség azonban megkülönbözteti őket egymástól.

 • kapcsoló egypólusú eszköz, ami azt jelenti, hogy egyetlen áramkörben az áramfolyam megszakítására vagy engedélyezésére szolgál. Más szóval a kapcsoló csak egy elektromos áramkört képes megnyitni vagy lezárni. A kapcsolókat általában lámpák, konnektorok és más elektromos eszközök be- és kikapcsolására használják.
 • forgókapcsoló másrészt egy többpólusú eszköz, amelyet arra terveztek, hogy két vagy több áramkörben irányítsa az áramfolyamot. A forgókapcsoló képes két vagy több elektromos áramkör összekapcsolására vagy szétkapcsolására, lehetővé téve az áram irányának megváltoztatását. Ez azt jelenti, hogy egyetlen lámpa több helyről, különböző gombok használatával kapcsolható be és ki.

Ez a termék váltókapcsolóként és kapcsolóként is használható, attól függően, hogy mire van szükség az elektromos rendszerben.

Miért válassz porcelán forgókapcsolót?

A porcelán kiváló anyag az elektromos rendszerekben való felhasználásra, köszönhetően szigetelő és hőálló tulajdonságainak. Ráadásul könnyen formázható és díszíthető, így ez az forgókapcsoló nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is kellemesen illeszthető a falin kívüli világítási rendszerbe.

Milyen műszaki jellemzői vannak ennek a porcelán forgókapcsolónak?

A pillangóanyával ellátott fehér porcelán forgókapcsoló ideális egyetlen lámpa több ponton történő be- és kikapcsolására különböző gombok segítségével. Ezáltal nagyobb kontrollt biztosít a világítás felett anélkül, hogy a szoba egyik oldaláról a másikra kellene mennie. Továbbá, a régi elektromos rendszerekkel való kompatibilitásának köszönhetően ez az alkatrész antik vagy történelmi otthonok felújításakor is használható.

Az egyedülálló pillangó anya

A pillangó anya a Creative-Cables által tervezett design elem, amely egyedivé teszi ezt a kapcsolót. Szárnyas anyának is nevezik, és nemcsak vintage megjelenést kölcsönöz az elektromos rendszernek, hanem rendkívül egyszerű a használata is. Ergonomikus formája lehetővé teszi, hogy a lámpákat egy egyszerű csavarással kapcsold be és ki.

A fehér porcelán pillangós váltókapcsoló összefoglalva egy funkcionális és egyedi alkatrész, amely tökéletesen illik egy vintage elektromos rendszerekhezhez (különösen, ha csavart kábelekkel és porcelán aljzatokkal kombináljuk. A pillangóanya egy csipetnyi egyedi kreativitást ad hozzá, miközben egyszerű és könnyen használható marad. Akár egy gyönyörű antik otthon eredeti megjelenését szeretnéd visszaállítani, akár retro hangulatot szeretnél adni elektromos rendszerednek, a fehér porcelán pillangós forgókapcsoló a megfelelő választás a számodra.

 

Több információ

Fehér porcelán 10AX250V fali pillangós forgókapcsoló

 • Méretek: Ø 66,5 mm, h 69 mm
 • alapszín: fehér; pillangó gomb színe: fehér, fekete, piros
 • CE minősítés
 • Névleges feszültség: 250 Volt AC
 • Frekvencia: 50-60 Hz
 • Névleges áramerősség: 16 A
 • Rögzítés típusa: Csavaros bilincs

Fali rögzítés – Csavarok és dübelek a csomagban

Figyelem:

 • Korlátozottan csak beltéri használatra
 • Felszerelés előtt forduljon szakemberhez
 • Hagyományos foglalattal rendelkező világítási rendszerekhez történő használatra
 • Kizárólag dupla szigetelésű szövetkábeleket használjon (lásd a Creative-Cables választékát)
 • Az első fali rögzítőt legfeljebb 5 cm távolságra elhelyezzük az aljzattól, a csatlakozódoboztól vagy a forgókapcsolótól. A többit 80/100 cm-es távolságban érdemes elhelyezni.

Külső raktáron

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradTovább nézelődök