Arany félgömb Csepp A60 LED izzó 7W E27 2700K dimmelhető

6.000 Ft

Elegáns, arany színekben pompázó izzót keresel? Megtaláltad!

Ez az arany félgömb Csepp A60 LED izzó az energiatakarékos LED technológiát ötvözi a vintage design bájával. Az üveg fele átlátszó, másik fele aranyszínűre festett, hogy igazán egyedi, vintage hatást keltsen.

Luxus megjelenése mellett meleg (2700K), barátságos fényt bocsát ki (806lumen), ami megfelel egy hagyományos 60W izzónak, de alacsonyabb fogyasztással és hosszabb élettartammal. Szabályozható fényerejével mindig a hangulatodhoz igazíthatod a világítást.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Válogass weboldalamon!

Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: csepp
Foglalat: E27
Átmérő: 60 mm
Hosszúság: 106 mm
Volt: 220-240 V
Watt: 7 W
Energiabesorolás: A++
Színhőmérséklet: 2700 K
Lumen: 806 Lm
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök