6 függesztékes lámpa 675 mm-es téglalap alakú XXL Rose-One rózsával, szövetkábellel és fém kiegészítőkkel, szálcsiszolt króm Dibond

84.600 Ft

Elegáns függőlámpát keresel, elsősorban világos színben, légies megjelenéssel? Megtaláltad!

Ez a lámpa szinte árasztja a fényt, hiszen látszó izzók sorakoznak benne egymás mellett, két sorban, összesen 12 db. Ennél fogva kiválóan megvilágítja a nagy tereket is.

A téglalap forma és az izzók íves megjelenése elegáns kontrasztot alkot, a lámpa még légiesebb és egyedibb külsőt kapott az íves kialakításnak hála.

Helyezd a nappalidba vagy bármilyen tágas térbe, akár egy tárgyalteremben vagy szállodában is tökéletesen stílusos belsőt teremt.

A Rose-One oldalsó lyukakkal rendelkezik, így több lámpa sorosan összekapcsolható, és egyedi konstrukciókat hozhatsz létre.

A lámpához választhatsz tetszésed szerinti izzót, de akár izzókkal együtt is megvásárolhatod. Kiválóan mutat ST64 Edison hosszú izzószálas Led izzókkal, de az E27-es foglalatnak köszönhetően könnyen választhatsz bele más izzót is.

Még több információ:

Több függesztékes lámpa, amely a következőkből áll:
Rose-One mennyezeti rózsa Dibond borítással:
Szélesség: 675 mm
Hossz: 225 mm
Lyukátmérő: 10 mm
2×0,75 kábel IMQ-HAR tanúsítvánnyal
130, 112, 98 cm
Átlátszó műanyag kábelkábelrögzítő (lyukanként 1 db)
6 db E27-es foglalat – max. 105W foglalatonként
Rögzítőkonzolok
6 db kupakot és 6 db gumigyűrűt tartalmaz az oldalsó furatokhoz.
EK tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Rose-One a Creative-Cables szabadalmaztatott terméke.
A beszerelést szakképzett szakembereknek kell elvégezniük, a termékek beszerelésének helye szerinti országban hatályos, az elektromos berendezések beszerelésére vonatkozó előírásoknak megfelelően.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök