XXL LED izzó Körte A165 horpadt füstös szürke dupla spirál izzószállal 5W E27 dimmelhető 2000K

21.000 Ft

Unod a hagyományos formákat és színeket, ha izzóról van szó? Válaszd ezt a füstös szürke, nagy spirális izzószállal ellátott izzót. Hangulata abszolút indusztriális, formája modern és eredeti. A “horpadt” hatás teszi még különlegesebbé, lekapcsolva is jól mutat.

A LED izzószál lehetővé teszi, hogy ugyanazt a hangulatot és varázst érd el, mint a szén izzószállal, de sokkal alacsonyabb, mindössze 5W-os energiafogyasztással. Dimmelhető változat, így a fény intenzitását mindig az épp aktuális hangulatodhoz igazíthatod.

Figyelem: A LED izzók fényerőszabályozásához javasolom a weboldalamon is elérhető legújabb generációs univerzális fényerőszabályozó fali vagy kapcsolós változatát.

 

Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: Körte
Foglalat: E27
Átmérő: 165 mm
Magasság: 280 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 5W
Energiabesorolás: B
Színhőmérséklet: 2000 K
Lumen: 150 Lm
Szabályozható: dimmelhető/szabályozható

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó “villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök