XXL LED izzó Körte A165 horpadt arany dupla spirál izzószállal 5W E27 dimmelhető 2000K

25.600 Ft

Hatásos megjelenés egy csipetnyi arannyal – megtaláltad a tökéletes izzót!

Ezt a körte alakú izzót a nagy spirális izzószál és a művészi, horpadt forma teszi igazán egyedivé. Ez a különleges forma tökéletes megoldás az elegánsan indusztriális belső terekbe, különösen aranyszínű felülete fog passzolni az elképzeléseidhez.

A LED izzószál lehetővé teszi, hogy ugyanazt a hangulatot és varázst érd el, mint a szén izzószállal, de sokkal alacsonyabb, mindössze 5W-os energiafogyasztással. Dimmelhető változat, azaz a fényerősséget hangulatodhoz igazíthatod minden nap.

Figyelem: A LED izzók fényerőszabályozásához javaslom a weboldalamon is elérhető legújabb generációs univerzális fényerőszabályozó fali vagy kapcsolós változatát.

Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: Körte
Foglalat: E27
Átmérő: 165 mm
Magasság: 280 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 5W
Energiabesorolás: A
Színhőmérséklet: 2000 K
Lumen: 250 Lm
Szabályozható: dimmelhető/szabályozható

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök