Több kimenetes függőlámpa 6 foglalattal, szövetkábellel és kerámia kiegészítőkkel – Made in Italy

139.000 Ft

A Póklámpa a Creative Cables egyedi és lenyűgöző, több függesztékkel ellátott lámpája, amelynek kerámia változata kétségkívül a legelegánsabb és legértékesebb.
Egy teljes egészében igai olasz designlámpa: a kerámia, amelyből a lámpa készült, szakértő kézműves munka eredménye, amely képes minden egyes elemet egyedi darabbá formálni!

A különböző kiviteleknek köszönhetően ezt a kerámia csillárt a lakberendezési stílusodhoz igazíthatod: a fényes fehértől kezdve, amely könnyedséget kölcsönöz bármely helyiségnek, egészen az élénkpirosig, amely popos hatást kelt.
A készletben található kábelrögzítők lehetővé teszik, hogy a központi mennyezeti rózsától 2 méteres távolságban 6 darab 1 méteres függesztéket hozz létre, vagy hogy a póklámpát tetszés szerint konfiguráld, az egyes függesztékeket különböző távolságokra és magasságokra helyezve!

A Póklámpa 100%-ban Olaszországban gyártott és összeszerelt termék, és független laboratóriumok által végzett teszteléssel CE megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Több információ

A kerámia 6-os póklámpa a következőkből áll:
– Kerámia mennyezeti rózsa Ø 120 mm, komplett mennyezeti rögzítő rendszerrel, 1 menetes cső, 1 komplett átlátszó kábelkábelrögzítő. 1 menetes mennyezeti kampó, 1 krómozott gömbvégződés, amely abban F, esetben használandó, ha a központi furatot nem használják.
– 6 db E27 foglalat ENEC-IMQ tanúsítvánnyal rendelkező hőre lágyuló műanyagból, kerámia takaróval a kiválasztott színben. Max. 105W foglalatonként.
– 6 darab H03VVF 2×0,75 tanúsított IMQ-HAR kábel, egyenként 4 m hosszúságú.
– 4 db WAGO csatlakozó 5 bemenettel F, EN 60998 szabvány szerint. Névleges keresztmetszet: 2 x 0,2-2,5 mm² merev vagy hajlékony kábelekhez. Névleges feszültség: 450 V. Névleges áram: 24 F, blankolási hossz: 9 mm (+1 mm).
– 6 dübel kampóval a kábel mennyezethez való rögzítéséhez.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök