Tányér D66 LED tejfehér izzó egyenes izzószállal 4W E14 dimmelhető 2700K

15.100 Ft

A Led Tányér D66 izzó innovatív formájú kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a lenyűgöző fali és mennyezeti lámpatestek létrehozását.

A speciális lineáris led izzószál alakjának és elhelyezésének köszönhetően a fényt a tér minden irányába képes szórni, miközben megmarad a minimális magassága és széles fénykibocsátást biztosít. A garantáltan magas energiatakarékosság és a fényerősség szabályozásának lehetősége a D66 izzót otthoni és munkahelyi használatra egyaránt alkalmassá teszi.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség
Weboldalunkon találsz egy külön részt fali és kapcsolós modellek választékával.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Foglalat: E14
Átmérő: 66 mm
Hosszúság: 76 mm
Watt: 4W
Lumen: 320 Lm
Energiabesorolás: F
Színhőmérséklet: 2700K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök