Tányér D170 LED átlátszó izzó csavart izzószállal 6W E27 dimmelhető 2700K

19.750 Ft

A Led Tányér D170 izzó innovatív formájú kialakítással rendelkezik, amely elképesztő fali és mennyezeti lámpatestek létrehozását teszi lehetővé

A speciális lineáris led izzószál alakjának és elhelyezésének köszönhetően a fényt a tér minden irányába képes szórni, miközben megmarad a minimális magassága és széles fénykibocsátást biztosít. A garantáltan magas energiatakarékosság és a fényerősség szabályozásának lehetősége alkalmassá teszi a D170 izzót otthoni és munkahelyi használatra egyaránt.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség
Weboldalunkon találsz egy külön részt fali és kapcsolós modellek választékával.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Foglalat: E27
Átmérő: 170 mm
Hosszúság: 100 mm
Watt: 6W
Lumen: 610 Lm
Energiabesorolás: E
Színhőmérséklet: 2700K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó “villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök