SI! 5V-os hordozható lámpa ST64 izzóval – szálcsiszolt sárgaréz

12.250 Ft

A SI! foglalat: kívülről egyszerű, de a lényege az egyedülálló (szabadalmaztatás alatt álló) technológiában rejlik, amely teljesen átvált 220V feszültségről 5V-ra. Az USB-C portnak köszönhetően az SI! lámpát számítógépeken, okostelefonokon és power bankokon keresztül is működtetheted.
A lámpa felhasználási lehetőségei végtelenek a mágneses talpnak köszönhetően: használhatod beltérben vagy kültéren, sima vagy fémes felületeken.

A SI! lámpa a sokoldalúság, a fenntarthatóság és a design tökéletes ötvözete. Ráadásul minden alkatrész könnyen eltávolítható és újrahasznosítható/újrafelhasználható.

SI!, az első elem nélküli hordozható lámpa különböző színekben kapható, és javasoljuk, hogy párosítsd a Bebulbs 5V-os ST64 izzóval, a vintage hatásért és a kifinomult megjelenésért.

És hogy még kreatívabb legyen, kombináld a lámpát fém talapzattal a sima felületeken, vagy az AttaccaSI! fém alátéttel, hogy oda akaszthasd, ahová csak szeretnéd.

FIGYELEM: az iPhone és egyes iPad modellek esetében még mindig használatos Apple Lightning csatlakozóval NEM lehet működtetni. Használj USB-C/USB-C vagy USB-A/USB-C csatlakozóval rendelkező kábelt.

 

Több információ

A lámpa a következőkből áll:

SI! Foglalat a kiválasztott színben:
Átmérő: 50 mm
Magasság: 78 mm
Foglalat: E27 max 4W
Névleges feszültség: 5V
Osztály: osztály: III
Tanúsítványok: CE

Izzó [BB-B01]: LED, E27 ST64, 5V, 1,3W, 80Lm, 2500K, Ø 64mm, h 140mm

Figyelem! A lámpa működéséhez külső 5V-os áramforrásra van szükség.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök