Modee Smart Elosztó (Tuya Wi-Fi) 3 utas 1,5m kábellel 1,5mm2 rézkábel + USB 16A

25.990 Ft

Megérkeztek a Modee új, Wi-Fi-vel működtethető okos elosztói!

A széria termékei közé tartozik a 3 utas, USB-vel felszerelt okos elosztó is, amely minden otthon hasznos kelléke lehet. Az eszközt egy okostelefonnal, vagy tablettel irányíthatjuk, mely Wi-Fi segítségével csatlakozik az elosztóhoz. Ehhez mindössze annyi a dolgunk, hogy letöltsük a „Tuya Smart” applikációt a Google Play-ről, vagy az App Store-ból a termékcsomagoláson található QR-kód segítségével, regisztráljunk, és máris kedvünkre irányíthatjuk ezt a hihetetlenül hasznos elosztót.

De mitől is olyan okos?

Az elosztón található aljzatokat, valamint a két darab USB-A és a két darab USB-C portot az alkalmazás segítségével távolról is vezérelhetjük. Az aljzatok egymástól független működésre is képesek, így a többit ki is kapcsolhatjuk, ha éppen csak az egyiket használjuk valamilyen készülék működtetéséhez, ami nagyban hozzájárul az energiafogyasztás csökkentéséhez.

Ha már fogyasztásról van szó, az alkalmazással folyamatosan nyomon követhetjük, hogy az elosztó mennyi energiát használt (KWh), valamint az áramerősséggel (mA), a teljesítménnyel (W) és a feszültséggel (V) kapcsolatos adatokat is egyszerűen megtudhatjuk.

Használatával az sem akadály, ha akkor szeretnénk ki,-vagy bekapcsolni egy készüléket, ha éppen nem vagyunk otthon, hiszen az időzítő funkció segítségével egyszerűen beütemezhetjük az aljzatok működését percre pontosan. Így például az elosztó arra is képes, hogy hazaérkezés előtt fél órával bekapcsolja a légkondit, hogy már a hűvös lakásba érjünk haza.

Ha több Tuya elosztóval is rendelkezel, az applikáció segítségével egyszerre is tudod őket irányítani. Ehhez nem kell mást tenned, mint az alkalmazásban csoportot létrehozni, kiválasztani azokat az okos elosztókat, amelyeket együtt szeretnél irányítani, majd áthelyezni őket ebbe a közös csoportba.

Az eszköz használatát akár meg is oszthatod a családtagokkal, vagy barátokkal, így egyszerre többen is irányíthatják ezt a hasznos elosztót.

A Tuya alkalmazás beépített hangvezérlővel is rendelkezik, így annak használatával hanggal is tudod irányítani a LED izzót, úgy, hogy elő sem kell hozzá venned a telefonodat.

De beszéljünk kicsit az egyéb tulajdonságairól is!

A Modee Smart Elosztó 16A áramerősséggel működik, maximum terhelhetősége 3680W, illetve tökéletesen bírja a 220-240V-os áramingadozást. Hosszúsága 350mm, szélessége 65mm, mélysége 40mm, ezen felül pedig egy 1,5 méter hosszúságú és 1,5mm2 keresztmetszetű H05VV-F típusú kábellel rendelkezik.

Tökéletesen működik maximum 80%-os páratartalom mellett, -10oC és +40oC között. Használata maximálisan biztonságos, hiszen túlfeszültségvédelemmel, túlterhelésvédelemmel és gyermekvédelemmel is felszerelték.

párosítás folyamata:

1, Csatlakoztassuk az elosztót a csatlakozóhoz.

2, Nyissuk meg az alkalmazást, lépjünk be a felhasználói fiókunkba, majd nyomjuk meg a középen elhelyezkedő „Eszköz hozzáadása” gombot. Válassza ki a „Villanyszerelő” opciót és az „Elosztó (BLE+WI-FI)” terméket. Válassza ki a jobb felső sarokban hogy Wi-fi, vagy Bluetooth segítségével szeretne kapcsolódni.

3, Válassza ki a Wi-fi hálózatot, koppintson a ’Tovább” feliratra és várjon, amíg az „Eszköz hozzáadása” folyamat befejeződik

4, A kezdőképernyőn megtalálja a „Minden eszköz” fül alatt a párosított terméket.

Telefonunkon Wi-Fi bekapcsolása elengedhetetlen a fent említett művelethez és továbbiakban az izzó irányításához is!

Okos, egyszerűen irányítható és megbízható!

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök