LED Tiche átlátszó Crystal kollekció 6W E27 2700K dimmelhető izzó

24.276 Ft

Méretes, kifinomult és retro hangulatú terekbe is tökéletesen illik a Crystal kollekció darabja!

A kristálycsiszolás mesterségének köszönhetően született meg, ha pedig whiskys poharakra, vagy régi parfümös üvegekre emlékeztet téged, nem tévedsz, ezek ihlették. Ugye, hogy egy whiskyimádó barátod is odalenne érte?

A vésett átlátszó üveg részleteiben rejlő gondosság határozott megjelenést eredményez, és a mindennapi izzót díszes lámpatestté varázsolja!

Ez az izzó persze nem csupán az otthonodban lesz tökéletes eleme a térnek! A fényerőszabályozási lehetőségeknek köszönhetően jó választás például éttermekbe, bárokba vagy üzletek kirakataiba.

A Tiche izzó különösen alkalmas az elegáns és kifinomult belső terekbe, és tökéletes kiegészítője a függőlámpa látványvilágának gazdagítására. Az üveg különleges fazettáinak köszönhetően a Tiche led izzó lenyűgöző fényjátékokat képes létrehozni.

Extra ötlet:
A weboldalamon található kristály izzók kombinálásával és összepárosításával eredeti, többágú csillárokat készíthetsz.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Válogass weboldalamon!

 

Még több információ:

Izzó típus: LED
Alak: Tiche
Foglalat: E27
Átmérő: 103 mm
Hosszúság: 165 mm
Watt: 6 W
Lumen: 600 Lm
Energiabesorolás: A+
Színhőmérséklet: 2700 K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök