LED tejfehér izzó XXL A165 12W E27 dimmelhető 2700K

21.350 Ft

XXL méret, hosszúkás forma és tejfehér színű borítás jellemzi ezt az E27-es foglalattal ellátott izzót.
Ez az izzó tejes felületének köszönhetően tökéletes mindazok számára, akiknek sok fényre van szükségük: 1520 Lumen fényerejével képes minden helyiséget önmagában bevilágítani. Használd nagy és nagyon nagy terekbe, nagy fényerejű felfüggesztékek létrehozásához, amelyek tökéletesek a tágas és nagyon széles terek berendezéséhez, vagy készíts játékos keverékeket az azonos formájú izzók különböző színű üvegével, hogy sajátos hangulatot kölcsönözz a környezetednek, amelyet épp berendezel.

Figyelem: A LED izzók fényerőszabályozásához javasoljuk a weboldalunkon is elérhető legújabb generációs univerzális fényerőszabályozó fali vagy kapcsolós változatát.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Alak: A165
Foglalat: E27
Átmérő: 160 mm
Hosszúság: 290 mm
Volt: 220/240
Watt: 12W
Energiabesorolás: E
Színhőmérséklet: 2700 K
Lumen: 1521 Lm
Szabályozható: dimmelhető/szabályozható

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerőszabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert ha a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális teljesítmény, a készülék “villoghat” és / vagy károsodhat.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök