LED Itaca Porcelán 6W E27 dimmelhető 2700K izzó

27.550 Ft

Matt, porcelán hatású izzó és egyedi formavilág, ez az Itaca LED izzó!

Felülete fehér és sima, mint a porcelán, így bármilyen elegáns helyiségbe tökéletes választás lesz! Az egyedi porcelán hatást egy különleges felületkezeléssel érik el. Bárhová is helyezd, főszereplője lesz egy vagy többágú függőlámpának, asztali lámpának vagy akár fali lámpának.

Alakíts ki egyedi világítási installációkat a weboldalon található különböző formájú és méretű porcelán izzók keverésével.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Válogass weboldalamon!

Még több információ:

Izzó típus: LED
Foglalat: E27
Szélesség: 165 mm
Hosszúság: 215 mm
Volt: 220/240
Watt: 6W
Energiabesorolás: F
Színhőmérséklet: 2700 K
Lumen: 540 Lm
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó “villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök