LED Gömb G150 füstös szürke, lebegő izzószálas izzó 6W fényerőszabályozható 1900K

25.500 Ft

Meleg, érdekes, szokatlan. Ennek a kollekciónak az izzói nevükhöz hűen, olyan lebegő hatású fényt adnak, amely minden helyiségnek egyedi hangulatot kölcsönöz. Dekoratív, designer izzók, amelyek személyiséget kölcsönöznek minden térnek (álommá változtatva mindennapjainkat).

A 15 cm átmérőjű Gömb G150 füstös szürke izzó a Lebegő izzószálas kollekcióból használható olvasósarok megvilágítására, növények és kisebb dekoratív csecsebecsék mellé helyezve, vagy melegséget hozhat egy unalmas folyosón is. Az izzó fölé függesztett, kerek izzószálat a füstös szín kiemeli, ezért biztosan elvarázsol.

Figyelem: a LED izzók fényerőszabályozásához speciális fényerőszabályozóra vagy az univerzális fényerőszabályozók új generációjára van szükség. A különböző modellek választékát megtalálod itt, a weboldalunkon.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Alak: Gömb
Foglalat: E27
Szélesség: 150 mm
Hossz: 185 mm
Volt: 220/240
Watt: 6W
Energiaosztály: G
Színhőmérséklet: 1900 K
Visszaadott lumen: 260 Lm
Fényerőszabályozható: Igen

Fényerőszabályozható izzóink egyenes izzószállal bármilyen dimmerrel (TRIA vagy IGBT) működnek, míg az ívelt izzószállal rendelkező izzókhoz kifejezetten az IGBT dimmert ajánljuk.

A szabályozó kiválasztásakor: vedd figyelembe a kezelő maximális és minimális teljesítményét is, mert ha a szabályozott teljesítmény a minimális engedélyezett teljesítmény alá megy, a kezelő villoghat vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök