LED Gömb G150 átlátszó lebegő izzószálas izzó 6W dimmelhető 1900K

22.000 Ft

Egy olyan lámpát keresel, amely mély benyomást kelt, és mindenkinek elakad a szava? Szeretnél minden környezetben meleg hangulatot teremteni, legyen szó akár a nappalidról vagy az irodádról? Akkor nézd meg a lebegő izzószálas izzók új kollekcióját, amelyek meleg fényt sugároznak.

Elérhetőek különböző méretekben, a gömb szélén rejtett izzószállal rendelkeznek, amely lenyűgöző dekoratív hatást biztosít. A 15 cm átmérőjű, átlátszó üvegből készült lebegő izzószálas izzó tökéletes kiegészítője egy asztali vagy mennyezeti lámpának, akár önmagában, vagy más, ugyanabból a kollekcióból származó izzókkal párosítva.

Figyelem: a LED izzók fényerőszabályozásához vagy egy speciális fényerőszabályozóra, vagy az új generációs univerzális fényerőszabályozókra van szükség. Nézz szét honlapunkon a kínálatunkban.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Alak: Gömb
Foglalat: E27
Szélesség: 150 mm
Hosszúság: 185 mm
Volt: 220/240V
Watt: 6W
Színhőmérséklet: 1900 K
Fényerő: 320 Lm
Fényerőszabályozható: Igen

Az egyenes izzószállal ellátott izzók bármely fényerőszabályzóval (TRIA vagy IGBT) működnek, míg a hajlított izzószállal ellátott izzók esetében kifejezetten az IGBT fényerőszabályzót javasoljuk.

A fényerőszabályzó kiválasztása: Fontos szem előtt tartani a fényforrás maximális és minimális teljesítménytartományát, mert ha a beállított teljesítmény a minimális engedélyezett küszöbérték alá esik, az a fényforrás károsodását és villódzást okozhat.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök