LED Gömb G125 átlátszó lebegő izzószálas izzó 6W dimmelhető 1900K

18.700 Ft

A gömb peremén lévő rejtett izzószálnak köszönhetően a Lebegő izzószálas kollekció összes izzója lágy, meleg fényével szinte úgy tűnik, mintha úszna a levegőben. Különböző méretben és színben kapható, de egy dolog közös bennük: a varázsuk!

A 12,5 cm átmérőjű, átlátszó üvegből készült lebegő izzószálas izzó tökéletes kiegészítője egy asztali vagy mennyezeti lámpának, akár önmagában, vagy más, ugyanabból a kollekcióból származó izzókkal párosítva.

Figyelem: a LED izzók fényerőszabályozásához vagy egy speciális fényerőszabályozóra, vagy az új generációs univerzális fényerőszabályozókra van szükség. Nézz szét honlapunkon a kínálatunkban.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Alak: Gömb
Foglalat: E27
Szélesség: 125 mm
Hosszúság: 160 mm
Volt: 220/240V
Watt: 6W
Színhőmérséklet: 1900 K
Fényerő: 300 Lm
Fényerőszabályozható: Igen

Az egyenes izzószállal ellátott izzók bármely fényerőszabályzóval (TRIA vagy IGBT) működnek, míg a hajlított izzószállal ellátott izzók esetében kifejezetten az IGBT fényerőszabályzót javasoljuk.

A fényerőszabályzó kiválasztása: Fontos szem előtt tartani a fényforrás maximális és minimális teljesítménytartományát, mert ha a beállított teljesítmény a minimális engedélyezett küszöbérték alá esik, az a fényforrás károsodását és villódzást okozhat.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök