LED Eos átlátszó Crystal kollekció 6W E27 2700K dimmelhető izzó

25.158 Ft

A Crystal kollekció darabja egy igazi kifinomult gyöngyszem, amelyet a kristálycsiszolás mestersége ihletett. Kissé retro, ugyanakkor egy kifinomult és elegáns is, olyan, akár egy régi parfümös üveg vagy egy szép kristályváza.

Az izzó üvege vésett, a legutolsó részletekeig alaposan megmunkált,  épp ez az, ami a mindennapi izzót díszes lámpatestté varázsolja! Az üveg különleges fazettáinak köszönhetően a Eos LED izzó lenyűgöző fényjátékokat képes létrehozni.

Az Eos izzó tökéletes egy vagy többkarú csillár fókuszpontjaként, pompásan mutat az étkezőasztal fölött, a nappaliban vagy egy elegáns hálószobában. Az üveg különleges vésésének köszönhetően az Eos led izzó lenyűgöző fényjátékokat képes létrehozni.

Az izzó különösen alkalmas elegáns belső terekbe, sőt, akár több izzót is egymás mellé tehetsz, ha igazán figyelemfelkeltő hatást szeretnél elérni.

A fényerőt természetesen szabadon állíthatod, így megállja a helyét otthon, de akár irodákban, boltokban, tágas terekben is.

Extra ötlet:
A weboldalon található különböző típusú kristály izzók kombinálásával és összepárosításával eredeti, többágú csillárokat készíthetsz.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Weboldalamon megtalálod ezeket is.

Még több információ:

Izzó típus: LED
Alak: Eos
Foglalat: E27
Átmérő: 115 mm
Hosszúság: 205 mm
Watt: 6 W
Lumen: 600 Lm
Energiabesorolás: A+
Színhőmérséklet: 2700 K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök