LED D190 Bellaluce 10W E27 dimmelhető 2700K izzó

29.300 Ft

A Bellaluce sorozat led izzói felismerhetők egyedi üvegfazettáikról, amely különleges fényjátékot hoz létre, bárhová helyezed.

A D190 BellaLuce izzó nemcsak csodaszép, de elegendő fényt is ad. Eleganciát és egy csipetnyi luxust visz az otthonodba. Legyen szó a nappaliról vagy konyháról, tökéletes választás, de akár éttermekbe vagy a szállodákba is tökéletes.

Nagy méretének köszönhetően a Bellaluce termékcsalád D190 izzója tökéletes dekorációs kiegészítője a függő lámpák látványvilágának gazdagítására.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Nézz szét weboldalamon!

Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: D190
Foglalat: E27
Szélesség: 190 mm
Hosszúság: 187 mm
Volts: 220/240
Watts: 10W
Energiahatékonysági besorolás: A+
Színhőmérséklet: 2700 K
Lumen: 1000 Lm
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó “villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök