LED Csillag Füstös szürke izzó csillag izzószállal 3W E27 2000K dimmelhető

12.350 Ft

Tegyél egy csillagot a lámpáidba! A füstös szürke LED Csillag izzó eredeti formájával képes bármilyen helyiséget feldíszíteni, különleges hangulatot teremtve a füstös hatás által csillapított világításnak köszönhetően. A művészien meghajlított izzószál magának az izzónak a csillag alakját veszi fel, így tökéletes ajándékötlet a csillagászat szerelmeseinek vagy azoknak, akik egész évben szeretik a karácsonyt ünnepelni.

E27-es foglalatával felfelé és lefelé egyaránt állítható, és kompatibilis a katalógusunkban található számos foglalattal vagy alappal: minden egyes kombináció lehetővé teszi, hogy egyedi lámpát alkoss belső tereid díszítésére, különösen az év legrövidebb napjain.
A LED technológiának köszönhetően az izzó fogyasztása mindössze 3 W, és szabályozható a fényereje.

Figyelem: A LED izzók fényerőszabályozásához javasoljuk a weboldalunkon is elérhető legújabb generációs univerzális fényerőszabályozó fali vagy kapcsolós változatát.

 

Több információ

Foglalat: E27
Szélesség: 145 mm
Színhőmérséklet: 2000 K
Volt: 220/240 V
Energiabesorolás: G
Izzó típusa: Led
Watt: 3 W
Lumen: 90 Lm
Magasság: 175 mm
Alak: Star
Szabályozható: dimmelhető/szabályozható

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök