LED átlátszó izzó Mammamia XXL 13W E27 dimmelhető

42.300 Ft

Mi teszi különlegessé a LED Mammamia XXL izzónkat? Hosszúkás ovális formája, nagy méretei és természetesen a kifinomult kézműves kivitelezés! Tekintélyes arányai miatt ez a nagy fényerejű (azaz nagy mennyiségű fényt kibocsátó) izzó ideális fókuszpont az egy- és többágú függesztékekhez vagy tágas étkezők díszeként.

Tegyél még egy lépést: alkoss egyedi lámpákat a katalógusunkban elérhető három különböző méretű LED Mammamia izzó kombinálásával.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség.
Weboldalunkon találsz egy külön részt fali és kapcsolós modellek választékával.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Alak: Mammamia
Foglalat: E27
Átmérő: 180 mm
Hosszúság: 355 mm
Watt: 13 W
Fénykibocsátás: 1521 Lm
Energiaosztály: E
Színhőmérséklet: 2700 K
Volt: 220-240 V
Fényerőszabályozható: Igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök