LED átlátszó izzó Candy XL 13W E27 dimmelhető

36.700 Ft

A Candy XL izzót elegáns, hosszúkás forma jellemzi, lekerekített sarkokkal. Nagy méretei miatt ez a letisztult felületű és nagy fényerejű (azaz nagy mennyiségű fényt bocsát ki) LED izzó ideális fókuszpont egy egyszerű függőlámpában vagy több függesztékes lámpában, és kiválóan használható az étkezőasztal felett, a nappaliban vagy egy pazar hálószobában.

Tegyél egy extra lépést: alkoss egyedi lámpákat a katalógusunkban elérhető három különböző méretű LED Candy izzó kombinálásával.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség.
Weboldalunkon találsz egy külön részt fali és kapcsolós modellek választékával.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Alak: Candy
Foglalat: E27
Átmérő: 150 mm
Hosszúság: 284 mm
Watt: 13 W
Fénykibocsátás: 1521 Lm
Energiaosztály: E
Színhőmérséklet: 2700 K
Volt: 220-240 V
Fényerőszabályozható: Igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök