Konyhai kollekció sárga paprika LED XL izzó spirál izzószállal 5W E27 dimmelhető 2000K

17.400 Ft

A sárga paprika alakú XL méretű LED izzó teljesen egyedi kialakítással rendelkezik, amelyet azért hoztak létre, hogy kreatív és fantáziadús módon feldobja és megvilágítsa konyhádat, vagy higy egyedi főzőhelyeket alakíthass ki! Az új ívelt izzószál egy szobrászmű, nem csak egy fényforrás, így ez az izzó különösen alkalmas éttermek, bárok és kirakatok díszítésére.

Az E27-es foglalattal rendelkező XL sárga paprika izzó kombinálható függőlámpáinkkal, amelyek készen állnak a felszerelésre, és a katalógusunkban található foglalatok széles választékával, ha D.I.Y. megoldást keres: minden egyes kombináció lehetővé teszi, hogy egyedi és eredeti lámpát tudj létrehozni a belső terek dekorálásához! Ne felejtsd el, hogy lehetőséged van a fényerősség szabályozására is, mindössze egy fényerőszabályzóhoz kell csatlakoztatnod.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség
Weboldalunkon találsz egy külön részt fali és kapcsolós modellek választékával.

 

Több információ

Izzó típusa: LED
Foglalat: E27
Átmérő: 90 mm
Hosszúság: 330 mm
Watt: 5 W
Lumen: 300 Lm
Energiabesorolás: G
Színhőmérséklet: 2000K
Volt: 220-240 V
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóvall működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó “villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök